Modno barvanje las za ženske in moške

Modno barvanje las je priljubljena storitev frizerskega salona v Hiši lepote Porenta v Ljubljani. Čeprav gre za frizersko storitev, za katero se še vedno odločajo večinoma ženske, se delež moških, ki si barvajo lase, vztrajno povečuje. Večina moških si želi le nekoliko osvežiti svojo naravno barvo, mlajši pa se odločajo tudi za barvanje las v bolj drznih odtenkih.

Tudi moško striženje danes vse bolj sledi zadnji modi in trendom in tako prinaša zanimive in modne moške frizure, tako za kratke kot dolge lase.

Izbira barve poudari pričesko, vašo osebnost in obraz

Ko gre za modno barvanje las, je izbira prave barve ključna. Prava barva las poudari pričesko, vaš obraz in vašo osebnost. Pri iskanju prave barvne nianse je dobro upoštevati naravno barvo las in barvo polti.

modno barvanje lasmoške frizure kratke

V frizerskem salonu v Hiši lepote Porenta se dobro zavedamo, da izbira prave barve za lase ni enostavna, zato pri nas modno barvanje las vedno vključuje tudi pogovor s stranko, svetovanje o izbiri barve in modne frizure, npr. moške frizure za kratke lase. Profesionalno frizersko svetovanje se ne sme osredotočati le na modno moško in žensko striženje, ampak tudi na modno barvanje las, saj slednje le še poudari modno frizuro.

PREVERITE TUDI PRAVILNO NEGO TREPALNIC

Čeprav je modno barvanje las postalo tako enostavno, da si lahko lase pobarvamo sami v zavetju našega doma, vam vseeno svetujemo, da tako kot striženje tudi modno barvanje las prepustite strokovnjakom. Kot najboljši frizer v Ljubljani bomo poskrbeli, da bo cena storitve tega vredna.

Moške frizure za kratke lase priljubljene pri športnikih

Moški se pri izbiri pričeske velikokrat odločajo predvsem glede na to, kaj je praktično. Velik kriterij pri izbiri predstavlja življenjski stil, drugi dejavnik pa je vzdrževanje moške frizure. Kratke lase je vsekakor lažje vzdrževati, predvsem pa so moške frizure za kratke lase še zlasti priljubljene pri športnikih. Preberite več o barvanju las:http://www.hisalepoteporenta.si/barvanje-las

Vas zanima, kdo je dober frizer v mestu Ljubljana? Cena frizerskih storitev v Hiši lepote Porenta vas bo zagotovo navdušila. Vabljeni!