Pomlajevanje obraza na neagresiven in varen način


pomlajevanjePostopki za pomlajevanje obraza so danes različni, predvsem pa neagresivni in varni. Po njihovi zaslugi lahko v veliki meri povrnemo koži zdravje in s tem tudi lepoto. Z nekirurškimi metodami za pomlajevanja obraza v Ljubljani pomlajujemo predvsem vrhnje plasti kože, tako da odstranimo pigmentne madeže, globoke pore, drobne brazgotine, gubice in gube, vplivamo pa lahko tudi na volumen obraza. Poleg tegauporabljamo tudi pomlajevalne postopke (fotopomlajevanje, radiofrekvenčni postopki, laserski postopki, postopki z dermarolerjem ...), s katerimi v usnjici pospešujemo, da celice (fibroblasti) proizvajajo nova kolagenska vlakna,da postane koža spet boljprožna in polna.


Koža na obrazu najbolj izpostavljena obremenitvam


Koža na obrazu je izpostavljena številnim obremenitvam, zato se na njej hitreje pokažejo znaki staranja. Onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime kožo na obrazu lahko tako poškodujejo, da se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube, to lahko preprečimo z naravnim pomlajevanjem obraza. Koža na obrazu izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha. Suha koža lahko srbi, zateguje, v skrajnih primerih pa tudi poka, kar je zelo boleče. Zato jo moramo negovati z vlažilnimi kremami, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo.


Naravno pomlajevanje obraza vsaj 2x letno


V zadnjih letih so na področju anti-aginga prišli do spoznanja, da je za ohranjanje mladostnega videza s postopki za pomlajevanje kože potrebno začeti čim prej (po 30. letu). Kolikokrat je potrebno ponoviti postopke? Tako izbira postopka kot njegova ponovitev je odvisna predvsem od starosti in stanja kože. Običajno je dobro enkrat letno opraviti serijo različnih postopkov. Potem pa je priporočljivo prihajati nekajkrat letno na vzdrževalno terapijo.


Pomlajevanje obraza

NE SPREGLEJTE DARILNIH BONOV


Zato nikar ne odlašajte in poskrbite, da bo vaša nega obraza vključevala tudi kuro nekirurškega pomlajevanja obraza z ELOS tehnologijo. Po samo petih obiskih bo vaša koža na obrazu občutno mlajša in bolj čvrsta, rezultat pa bo trajal tudi do enega leta. Izberite naravno pomlajevanje obraza v Hiši lepote Porenta Porenta. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/kiama/nega-obraza.