Naravno podaljševanje trepalnic za ves čas urejene trepalnice


Naravno podaljševanje trepalnic je prava izbira za vse, ki si želite gostih, dolgih in urejenih trepalnic na vsakem koraku. Trajno podaljšane trepalnice nudijo poln volumen in zahtevajo zelo malo vzdrževanja, nobenih ličil, morda le ob posebnih priložnostih.
Za podaljševanje trepalnic se uporabljajo dlačice iz svile, to pa je material, ki ustvari popolnoma naraven videz. Trepalnice se posamično lepi na naravne trepalnice s posebej za to namenjenim lepilom, en milimeter od korena trepalnic. Takšen postopek podaljševanja trepalnic zagotavlja izjemno stabilnost in je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

NUDIMO TUDI ANTICELULITNE MASAŽE


Postopek podaljševanja trepalnic v Hiši lepote Porenta


Naravno podaljševanje trepalnic
izvajamo tudi v Hiši lepote Porenta Ljubljana. Postopek podaljševanja trepalnic Luxuslashes Foconyes poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je podaljševanje trepalnic Luxuslashes primerno tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami. Postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč postopek, ki traja približno dve uri. Ker je za naravno podaljševanje trepalnic treba imeti zaprte oči, večina strank na kozmetični mizi ob prijetni glasbi tudi zaspi.

postopek podaljševanja trepalnic


Naravno podaljševanje trepalnic Luxuslashes izvaja za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pogovor vključuje tudi nasvete o tem, kakšna nega bo zagotovila večjo obstojnost podaljšanih trepalnic in zadovoljstvo ob nošenju umetnih trepalnic.


Podaljševanje trepalnic - najceneje v času popustov


Vas zanima naravno podaljševanje trepalnic po ugodni ceni? Popust vam bo omogočil, da boste do novih, naravno gostih in dolgih trepalnic prišli še ceneje. Zato nikar ne odlašajte in se za postopek podaljševanja trepalnic odločite še danes. Vabljeni v Hišo lepote Porenta. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.hisalepoteporenta.si/

podaljševanje trepalnic najceneje