Pošlji povpraševanje

3d podaljševanje trepalnicZa daljše in goste trepalnice izberite 3D podaljševanje trepalnic


Želite bolj goste trepalnice, hkrati pa še bolj naraven videz? Potem je 3D podaljševanje trepalnic prava tehnika za vas.3D podaljševanje trepalnic je povsem nova tehnika, ki pa postaja vse bolj priljubljena v Sloveniji. Podaljšane trepalnice so primerne za vse, ki si želite vednoizgledati brezhibno in ob tem ne izgubljati časa za večkrat dnevne popravke make-upa. 3D podaljševanje trepalnic vam zagotovinaraven učinek, primeren za vsak dan (maskara efekt) ali paglamurozni videzza posebne priložnosti (mačji pogled).


3D podaljševanje trepalnic - postopek


S3D metodo podaljševanja trepalnicdosežemo polnejši, a kljub temu naraven videz trepalnic. Medtem ko pri klasični tehniki podaljševanja lepimo eno sintetično trepalnico na eno naravno, pri 3D metodi vaše trepalnice zgostimo tako, da naeno naravno nalepimo tri umetne. Tako so 3D trepalnice zelo polne in tridimenzionalne. Dela se z zelo finimi sintetičnimi trepalnicami, običajno z debelino 0,05 mm, 0,07 mm in 0,10 mm. Ena takšna trepalnica je nekaj tanjša od naravne trepalnice in seveda ni dovolj, da ustvarimo želeno gostoto. Zato se lepi več tankih trepalnic na eno naravno. Tehnika je dosti bolj zahtevna oz. dolgotrajna od klasične, vendar je efekt zares izjemen.

VEČ O MANIKURI


3D trepalnice so po podaljševanju na občutek identične naravnim, so izjemno lahke in mehke in se ob dotiku sploh ne čuti, da so umetne.

Trepalnice podaljševanje


Trepalnice - za najboljše podaljševanje trepalnic obiščite salon Hiša lepote Porenta


Vas zanima najboljše podaljševanje trepalnic, pa ne veste kje bi dobili kakovostno storitev po ugodni ceni? Zakja ne bi obiskali kozmetičnega salona v Hiši lepote Porenta? Del naših storitev je tudi naravno podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes. Postopek podaljševanja trepalnic v salonu je popolnoma neboleč postopek, ki traja približno dve uri. Izvaja ga za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Več na naši spletni strani: http://www.hisalepoteporenta.si/cenik.