Nega obraza z masažo poskrbi za lepotne in sprostitvene učinke

Nega obraza je vsekakor nekaj, kar je pametno izvajati vsakodnevno. A medtem ko lahko za vsakodnevno čiščenje in druge manj zahtevne postopke poskrbimo kar sami, je vsaj občasno pametno obiskati kozmetični salon, kjer se izvede nekoliko kompleksnejša nega za obraz, ki pogosto vključuje še elemente, kot je denimo masaža obraza proti gubam. Vsaj občasni obiski izkušene kozmetičarke pa so zagotovo še posebej priporočljivi v primeru spopadanja s specifičnimi težavami, npr. z aknami.

Masaža obraza proti gubam

Osnovna oz. naravna nega obraza ali zahtevnejše globinsko čiščenje kože

Kljub uporabi nekoliko kompleksnejših pripomočkov in izdelkov, kot jih ima večina na razpolago doma, je tudi v salonu možna precej naravna nega obraza, ki pride v poštev predvsem v primeru relativno neproblematične kože. Osnovna oz. naravna nega obraza, ki jo izvajamo v salonu Porenta, ki se nahaja na obrobju Ljubljane, je npr. sestavljena iz površinskega čiščenja, ki načeloma vključuje še vapazon, piling in masko. Pogosto pa je dodana še masaža obraza. Po drugi strani pa se lahko na željo stranke izvede zahtevnejša nega za obraz. Tako denimo poskrbimo še za ročno čiščenje ogrcev in aken ali za globinsko čiščenje z vakuumskim aspiratorjem in dezinkrustacijo ipd. Če je potrebna intenzivna hidra nega obraza, je med drugim možen laserski ali ultrazvočni globinski vnos seruma ali ampule, s čimer dosežemo zares globinsko navlažitev kože. Ena izmed opcij pa je še nega, ki je namenjena nadpovprečno občutljivi koži. V tem primeru namesto klasičnega pilinga izvedemo zelo nežno luščenje odmrle povrhnjice. S pomočjo posebnih ampul in serumov poskrbimo za pomiritev kože, k čemur dodatno prispeva nežna masaža obraza, ki poleg tega pripomore k obnovitvi kapilarnih sten.

Več o naravni vegi obraza

Masaža obraza proti gubam je pomemben del pomladitvenih postopkov

Ne glede na to, kakšna nega vas zanima, je v postopek praktično zmeraj vključena masaža obraza. Ta ima seveda izjemno pomirjajoč, prijeten vpliv, saj uspešno sprosti zakrčene, napete mišice, kar je še posebej pogosta težava na predelu čeljusti. Hkrati pa masaža pomaga tudi pri doseganju določenih estetskih učinkov. Z njo namreč spodbudimo prekrvavitev kože in prispevamo k njeni učvrstitvi, kar poskrbi za bolj mladosten videz. Kvalitetna masaža proti gubam je torej povsem naraven, a obenem zelo učinkovit pomladitveni postopek, ki pa ga je možno po želji kombinirati z drugimi tehnikami, namenjenimi neinvazivnemu pomlajevanju kože. Izredno dobre rezultate je npr. mogoče doseči s kombinacijo hidropilinga in mezoterapije ali pa z uporabo hialuronske in sorodnih kislin, ki jih uporabimo za polnjenje gubic z vitalaserjem (obe opciji sta možni tudi v našem salonu). Masaža obraza je torej zgolj osnova, ki jo nato na vašo zahtevo dopolnjujemo z dodatnimi metodami – odvisno od tega, kako izrazit pomladitveni učinek želite doseči. Čeprav seveda na žalost ni možno povsem zaustaviti procesa staranja kože, pa s premišljeno izbranimi tehnikami in z uporabo pravih izdelkov vendarle dosežemo, da se ta proces vsaj bistveno upočasni. Obenem pa je mogoče s tem omiliti izrazitost že prisotnih, vidnih znakov staranja.

Naravna nega obraza

Več o masaži obraza

Pri nas bo nega za obraz povsem prilagojena potrebam vaše kože

Zares kvalitetna nega je vedno zasnovana tako, da z njo uspešno naslovimo specifike posamezne kože. Čeprav je mogoče govoriti o nekaj osnovnih tipih, je vsaka koža vendarle nekoliko posebna. To pa pomeni, da je nujno, da se nega prilagodi dejanskemu stanju, kar je nekaj, s čimer ne bo težav, če obiščete Porento. Dolgoletne izkušnje s kozmetičnimi postopki nam namreč omogočajo, da izbiro metod in izdelkov vedno prilagodimo tako, da pri vsaki stranki dosežemo resnično najboljše možne rezultate. Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate, katere storitve vse vam ponujamo, hkrati pa boste tam našli še cenik, natančne informacije o delovnem času in lokaciji našega salona ter novice o najnovejših izdelkih oziroma storitvah v naši ponudbi.