Nega obraza: cena zelo ugodna

nega obraza ljubljanaČe si želite nekaj razvajanja le zase, obiščite naš studio in si privoščite vlažilno nego obraza (cene so dostopne na naši spletni strani), ki bo važi koži nedvomno dobro dela. Kaj vam prinese nega obraza? Globinsko čiščenje vaše kože, ki vam bo zagotovo hvaležna. Nega kože na obrazu je pomembna tudi v najstniških letih, da se znebimo neprijetnih aken, ki zagotovo nikomur niso všeč. Znani smo po tem, da z nego obraza občutljive kože dosegamo vrhunske rezultate, koža strank pa postane čista in sijoča. Pri negi obraza (cene res niso visoke) boste zaupani rokam profesionalnega osebja, ki se vedno izpopolnjuje in izobražuje. Negi obraza (ugodno za vse stranke) se nato pritiče tudi urejen videz, zato vam nudimo tudi permanentni make up, ki vas bo še polepšal.

KLASIČNA NEGA OBRAZA


Nega obraza ugodno za vaše zadovoljstvo


Hiša lepote Porenta je kozmetični salon dolgoletno tradicijo, ki v nasprotju z drugimi nudi nego obraza ugodno, delo pa opravi povsem profesionalno. Če želite, da si razvajanje privošči tudi kdo od vaših bližnjih, priporočamo darilni bon za vlažilno nego obraza (cene lahko vidite na naši spletni strani) ali, na primer, permanentni make up. Prijeten in udoben ambient bo poskrbel za vaše ugodje ob negi obraza občutljive kože, naša predana ekipa bo poskrbela za optimalno zdravje vaše kože in telesa. Hodimo v koraku s časom, zato vam za nego obraza (cena je zares ugodna) nudimo najmodernejše tehnologije ter kozmetiko, ki v svetu narekuje visok standard.

nega obraza


Nega obraza ugodno za vse stranke


Če se pri nas oglasite za nego obraza (cena za vsak žep) vas bosta naša strokovnost in toplina prepričali, da se popolnoma predate in pustite, da mi najdemo rešitve za vaše zdravje in z nego obraza globinsko čiščenje obraza, Vi pa uživate svojo lepoto v popolnosti. Nega kože na obrazu je pomembna za samozav est vsake ženske, ki bo tako pogumno stopila v nov dan. V našem kozmetičnem salonu Hiša lepote Porenta vam na podlagi naših dolgoletnih izkušenj preden se odločite za nego obraza (cene so zapisane v ceniku na spletni strani) nudimo brezplačen pregled kože in svetovanje. Vabljeni k obisku!

NUDIMO TUDI NEGO TELESA! VEČ TUKAJ...