Frizerski salon Hiša lepote Porenta Ljubljana

Iščete profesionalen in ugoden frizerski salon, Ljubljana pa je vaš okoliš? Potem je Hiša lepote Porenta pravi naslov za vas. Frizerski saloni so v Ljubljani sicer precej številčni, a le redki poleg profesionalnih in ugodnih frizerskih storitev nudijo tudi celovite kozmetične storitve za popolno nego obraza in telesa.

Frizerji v Hiši lepote Porenta nenehno spremljajo modne trende in se izobražujejo. Naše delo temelji na individualnem pristopu. Vedno skrbno preučimo strukturo vašega lasu in vam svetujemo idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog. Ob vašem obisku frizerskega salona Hiša lepote Porenta Ljubljana se bo frizer z vami najprej pogovoril o željah, pričakovanjih in o vašem stilu, nato pa skupaj z vami izbral (novo) barvo las in obliko pričeske. Na koncu bodo sledili tudi nasveti o pravilni negi vašega lasišča oz. las.

Frizerski salon v ljubljani

Frizerski salon Hiša lepote Porenta Ljubljana uporablja vrhunske izdelke

Ker sta zdravje las in njihov lep videz za frizerski salon Hiša lepote Porenta Ljubljana Center na prvem mestu, uporabljamo v salonu samo vrhunske izdelke. Med njimi boste tako našli priznane blagovne znamke Tecna, Actyva in Tigi, Revlon za barvanje las in barve brez amoniaka, kot sta NAYO in Coloring Green. Specialni negi las in lasišča so namenjeni bio-etični izdelki Tecna, ki jih uporabljamo predvsem pri Teabase aromaterapiji in encimski terapiji za lase.


Tako kot vsi frizerski saloni v Ljubljani ima tudi frizerski salon Hiša lepote Porenta Ljubljana v ponudbi širok izbor krtač, glavnikov, likalnikov in kodralnikov.

Hiša lepote Porenta - poceni frizerski salon v Ljubljani

Frizerski salon LjubljanaLe redki frizerski saloni v Ljubljani nudijo tako ugodne cene, kot jih frizerski salon Hiša lepote Porenta Ljubljana. Cenik, ki si ga lahko ogledate na spletni strani, vas bo prepričal o naših ugodnih cenah. Zato nikar ne odlašajte in še danes obiščite Hišo lepote Porenta in se prepričajte, da smo najboljši, predvsem pa poceni frizerski salon v Ljubljani.

STRIŽENJE V HIŠI LEPOTE PORENTA