Klasično in modno striženje las

Hiša lepote PorentaV Hiši lepote Porenta vam ponujamo klasično in modno striženje las vseh dolžin po ugodnih cenah. Modno striženje las je drzno, polno domišljije in kreativnosti. Odločite se lahko za asimetrijo, močne frufruje, izrazite sprednje in zadnje dele, ki jih dodelamo z detajli in še podkrepimo z barvo. Klasično striženje las odlikujejo ravne linije, stopničasto striženje, paž in graduirani bob - paž. Tudi s klasičnim načinom striženja, npr. postopno ali resasto striženje dolgih las, je mogoče ustvariti pričesko, s katero boste prav tako videti modno za vsako priložnost.

NUDIMO TUDI PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Striženje las po luni

Zagotovo ste že opazili, da se vaši lasje ne odzovejo enako na vsak obisk frizerja, pa četudi vsakič obiščete istega mojstra za lase. Da ima luna velik vpliv na počutje ljudi, je znano že stoletja. Lunarni ciklusi namreč ne vplivajo zgolj na naravne pojave, kot je plimovanje morja ter druge vremenske pojave, ampak ima močne učinke tudi na dogajanje v našem telesu. To vključuje tudi nego las in stilsko oblikovanje. Če boste prisluhnili luninim ritmom glede striženja las, bodo vaši lasje zagotovo bolj zdravo sijali, lasne konice se bodo veliko manj lomile in cepile, izpadanje las se bo zmanjšalo, pa tudi nadležen prhljaj vas bo manj pogosto obiskal.

Striženje

Striženje las - pred polno luno, ob in po polni luni

Času od prazne do polne lune je zelo ugoden za striženje las in s tem tudi za boljšo in bolj bujno rast las. Čas, ko luna narašča, je primeren tudi za regeneracijo las, to obdobje je tako zlasti primerno za obnavljanje lasne strukture. V času med mlajem in polno luno so negovalni tretmaji in maske za nego las posebno učinkoviti. Striženje las ob polni luni in po njej pa je priporočljivo za vse, ki želite upočasniti rast las. Poleg striženja las po polni luni se je v tem času dobro odločiti tudi za barvanje las. Barva se bo dalj časa obdržala, če bo luna v znamenju strelca ali tehtnice, barva las pa bo zelo intenzivna, če boste lase barvali, ko bo luna v znamenju ovna, strelca ali device.

BARVANJE LAS V HIŠI LEPOTE PORENTA