Nega obraza pozimi še posebej prija

Ker prihaja hladnejši letni čas, naj zopet poudarimo, da je nega obraza pozimi še kako pomembna, saj pomaga koži, ki ji škodita mraz in veter. Še preden stopinje padejo pod ledišče pa vam v našem salonu Hiša lepote Porenta vsekakor priporočamo jesensko nego obraza, da bo koža še bolj pripravljena na zimo. Še posebej svoji koži privoščite nego obraza po 40. letu za pomlajen in žareč videz, ki mu lahko dodate permanentni make up (popusti so vedno na voljo). Naj poudarimo tudi dejstvo, da obstaja tudi nega obraza za moške, katerih koža tudi potrebuje pomlajevanje. Z redno nego obraza pozimi bo vaša koža brezhibna tudi poleti, se pravi v vseh letnih časih. Če brezupno iščete poceni nego obraza, Ljubljana skriva naš salon, kjer se lahko vedno ustavite.

nega obraza poziminega obraza ljubljana


Nega aknastega obraza za samozavest najstnikov

Da ne bomo omenjali le nege obraza pozimi, pri nas vsem najstnikom nudimo terapevtsko encimsko nego aknastega obraza, ki bodo od nas odšli samozavestni. Samozavestni pa moramo biti vse življenje, zato toplo priporočamo tudi nego obraza po 40. letu, za vse predstavnike močnejšega spola pa nego obraza za moške. Ko se ozračje ohlaja, si obvezno privoščite jesensko nego obraza, ki bo kožo pripravila na hladne dni, vsekakor pa nato ne pozabite tudi nege obraza pozimi, ko koža še posebej čuti vpliv vremena.

NUDIMOT UDI PODALJŠEVANJE TREPALNIC!

Nega aknastega obraza za mladosten nasmeh

Za nego aknastega obraza se odločimo, ko ima stranka zelo nečisto kožo; veliko odprtih oz. zaprtih komedonov, saj nam encimi pri negi obraza kožo zmehčajo in zgladijo. Če se vaš najstnik sprašuje, kje je poceni nega obraza - Ljubljana je naše mesto. Če vam primanjkuje časa, vam poleg nege obraza pozimi priporočamo tudi permanentni make up (popust zagotovo dobite). Za nego obraza pozimi nas lahko pokličete ali pošljete elektronsko pošto.