Geliranje nohtov za ves čas lepe in urejene nohte

Naše roke in z njimi seveda tudi naši nohti so ves čas na ogled drugim, zato je prav, da skrbimo zanje in jih redno negujemo. Ni treba, da so ves čas nalakirani, dovolj je že, če so lepo in enakomerno postriženi ter čisti.

Geliranje nohtovLepe in urejene nohte bo zagotovila predvsem njihova pravilna nega. Redna manikura oz. nega nohtov pripomore tudi k njihovi hitrejši rasti ter zagotavlja zaščito pred njihovim cepljenjem in lomljenjem. Pri manikuri vam urejene nohte lahko tudi nalakiramo z barvnim lakom po vaši izbiri. Lahko pa se odločite za priljubljeno francosko manikuro, ki z belimi konicami nohtov in nežnejšimi odtenki laka vašim nohtom daje popolnoma naraven videz. V zadnjem času pa je na področju oblikovanja in podaljševanja nohtov postalo pravi modni trend tudi lakiranje nohtov z zelo obstojnim gelom ali gel lakom. Geliranje nohtov in gelish lakiranje imata pred klasičnim lakiranjem kar nekaj prednosti. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, materiali so brez vonja in ne izhlapevajo, poleg tega pa so zelo elastični. Po zaslugi gela so nohti ekstremno odporni in obstojni, predvsem pa lepi. Čas sušenja je izredno kratek, saj se gel suši pod UV ali LED lučko.

Za geliranje nohtov in gelish lakiranje se odločajo predvsem zaposlene ženske, ki želijo imeti brez nenehnega truda roke vedno urejene. Gel nohti in gelish lakiranje pa predstavljajo rešitev tudi za tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno, in za tiste, ki se želijo znebiti razvade grizenja nohtov.

Geliranje nohtov v Hiši lepote Porenta Ljubljana

gel nohti ljubljanaGeliranje nohtov na rokah in nogah vam je na voljo tudi v Hiši lepote Porenta Ljubljana. Za geliranje nohtov uporabljamo visokokakovostno in profesionalno preizkušeno serijo flex gelov, ki jih po nanosu posušimo s pomočjo UV in LED svetlobe. Geliranje nohtov je še posebej primerno za nohte, ki so krhki in lomljivi, saj jih gel zaščiti. Če so nohti kratki, prilepimo konice do polovice nohta in popilimo prehod. Preko tega nanesemo gel. Konice nohtov lahko uredimo v videzu francoske manikure, ki se obdrži do korekture. Nohte pa lahko tudi poslikamo z raznimi motivi, kamenčki ali barvnimi geli. Gel nohti ne zahtevajo nobene posebne nege ter prenesejo vsakodnevna opravila. Zaradi naravne rasti nohtov jih je treba obnavljati enkrat na mesec oziroma prej, če vam nohti rastejo hitreje.

Želite zdrave, naravne, predvsem pa ves čas lepe nohte? Potem je geliranje nohtov ali gelish lakiranje v Hiši lepote Porenta Ljubljana vsekakor prava izbira za vas. Vabljeni tudi k ogledu naše splete strani.

Hiša lepote Porenta | Geliranje nohtov, geliranje nohtov Ljubljana, gel nohti - povezave do naše spletne strani: