Frizer v Ljubljani - Cena za vsak žep


frizerski salon ljubljanaIskanje frizerja v Ljubljani, ki bo ustrezal vsem vašim željam in hkrati ponudil ugodno ceno je precej zahtevno delo. Ugodni frizerski saloni so sicer na voljo na vseh koncih mesta, vendar lahko zato pade kakovost storitve in možnost izbire barv, stilov in produktov. Pri Hiši lepote Porenta do friziranja pristopamo na drugačen način! Cena frizerja v Ljubljani je pri nas med najugodnejšimi, nahajamo pa se zgolj rahlo izven centra, in sicer na Vevški cesti 2 (Ljubljana-Polje). Zakaj med množico frizerjev v Ljubljani izbrati prav nas?

UGODNO IN LEPO BARVANJE LAS!


Lepotna hiša porenta - Frizer v Ljubljani v hiši dobrega počutja


Naš frizerski salon v Ljubljani je del lepotne hiše, ki poskrbi za vaš celoten izgled in dobro počutje. Ponujamo tudi nego obraza, nohtov in telesa. Kot ugoden frizerski salon do strank pristopamo z največjo mero spoštovanja njihovih želja in kopico znanja ter izkušenj. Ugodna cena frizerja v Ljubljani pri nas vključuje naslednje storitve:

    • Individualen pogovor s stranko, kjer le-ta sporoči svoje želje in pričakovanja. Zanima nas tudi vaš vsakdanji stil, na podlagi katerega izberemo najboljšo barvo in obliko pričeske.
    • Spoznavanje vašega lasišča (suhi, mastni, občutljivi, tanki lasje)- temu nato prilagodimo izbiro produktov.
    • Uporabo VRHUNSKIH produktov za nego las: Tecna, Actyva in Tigi, barvanje z Revlon in barvami brez amoniaka NAYO ter Coloring Green.
    • Uporabljamo tudi bio-etične izdelke Tecna, ki vašemu lasišču nudijo encimske terapije.

Cena frizerja v Ljubljani - VEČ za manj denarja!


V našem frizerskem salonu v Ljubljani dobite več za manj denarja! Na vašo željo vam nudimo celotno stilsko preobrazbo, kjer sodelujeta izkušeni vizažistka in frizerka ter skupaj z vami osvežita vaš stil. Veliko pozornost posvečamo tudi fantovskim in modnim moškim frizuram. Ponujamo pa tudi bogat izbor krtač, glavnikov, likalnikov in kodralnikov vrhunske kakovosti.

frizer v ljubljani


Stopite v stik z nami in rezervirajte vaš termin še danes! Cena frizerja v Ljubljani še nikoli ni bila tako navdušujoča! Več informacij: http://www.hisalepoteporenta.si/