striženje las ob polni luni Striženje dolgih las in drugih dolžin ter moško klasično striženje


Striženje dolgih las je prav tako nujno izvajati dovolj pogosto, podobno kot pri krajših pričeskah. Čeprav striženje dolgih las pogosto ni opazno na prvi pogled, še posebej če gre le za striženje konic, pa s tem zagotovimo obnovo las in pospešimo njihovo rast. Kot zanimivost naj omenimo še, da so nekateri prepričani, da bi se morali vedno odločati za striženje las ob polni luni. Kaj je razlog za to? Striženje las ob polni luni naj bi poskrbelo za hitrejšo rast in bujnejše lase. Vendar pa vam v Hiši lepote Porenta zagotavljamo, da bomo poskrbeli, da bodo vaši lasje zdravi in urejeni, ne glede na čas, ko nas obiščete. Odločite za lahko za ravno striženje ali pa za bolj razgibano, postopno striženje las, kar poskrbi za več volumna.

PREVERITE TUDI UGODNE CENE MASAŽ


Ugodno striženje dolgih las in drugih tipov las za ženske


Mnoge ženske menijo, da lahko striženje dolgih las opravijo kar same, doma, saj verjamejo, da gre pri tej dolžini za zelo enostavno striženje las. Cenik striženja v frizerskih salonih je glavni razlog, zakaj se opravila lotijo same, a rezultat v tem primeru običajno ni najboljši. Tudi striženje dolgih las, še posebej pa stopničasto/postopno striženje las, si zasluži profesionalen pristop, za kar pa bo nujen obisk frizerskega salona. Vas skrbi znesek, ki ga boste morali odšteti za striženje las? Cenik je v Hiši lepote Porenta zelo prijazen do strank, kar velja tako za striženje dolgih las kot za druge dolžine.

Striženje dolgih las


Poskrbimo tudi za kvalitetno moško klasično striženje


Poleg ženskega vam je pri nas na voljo tudi moško klasično striženje. Tudi moško klasično striženje združuje ugodno ceno in profesionalno izvedbo storitve. Med naše storitve pa spadata tudi barvanje las iz svetle na temno in pomlajevanje obraza. Ljubljana, Vevška cesta 2 je naslov, kjer nas najdete. V našem salonu se lahko odločite tudi za podaljšane trepalnice, na voljo pa vam je tudi delna ali celovita nega obraza (cenik in predstavitev se nahajata na spletni strani: http://www.hisalepoteporenta.si/cenik). Dobrodošli!