Brazilska depilacija - intimna depilacija z vročim voskom

Brazilska depilacija z vročim voskom je vse bolj priljubljena metoda odstranjevanja dlačic na intimnih predelih, saj se je v praksi izkazala za najbolj učinkovito. Depilacija z vročim voskom namreč dlako odstrani v korenu. Še posebej odlična rešitev je za odstranjevanje velike količine dlak hkrati. Brazilska depilacija poleg dlak na bikini predelu odstrani tudi dlačice na venerinem gričku in sramnih ustnicah. Koža je po depilaciji gladka, mehka in nežna, ženske pa se po postopku počutijo bolj zapeljive, negovane in sveže. Odstranjene dlake sicer ponovno zrastejo, a šele po treh do štirih tednih, ko so tudi občutno tanjše in manj močne. Brazilska depilacija pripomore tudi k večji higieni, obenem pa je manj vraščanja dlak. Za trajnejšo obstojnost brazilske depilacije je zelo priporočljiva kombinacija z IPL ali laserskim odstranjevanjem poraščenosti.

Za postopek so primerne dlačice, dolge dva ali tri milimetre. Premažemo jih s posebnim vročim voskom ali smolo, nato pa s trakovi odstranimo smolo in seveda dlake. Ker se brazilska depilacija izvaja na najobčutljivejših delih, uporabljamo tudi poseben vosek, kjer ne potrebujemo trakov. Tako kot depilacija nog in rok z vročim voskom tudi brazilska depilacija traja od dvajset do petinštirideset minut.

depilacija rok in nog

Depilacija rok in nog za več tednov gladke kože

Dlake na obrazu, rokah in nogah so še posebej moteče poleti, ko zaradi višjih temperatur kažemo nekoliko več kože kot v drugih mesecih. Vsaka ženska pa tudi marsikateri moški si takrat želi urejenega in lepega videza. K urejenemu videzu pa poraščenost žal ne sodi. Ženske se z njo spopadajo na različne načine. Veliko jih uporablja britvico, ki pa dlačice le še okrepi. Koža je po britju pogosto rdeča, prav tako pa nas pogosto srbi. Depilacijske kreme so polne škodljivih kemičnih snovi, depilatorji pa radi potrgajo dlačice, zato te prej ponovno zrastejo in se rade vraščajo.

Najbolj elegantna rešitev je obisk salona, kjer bo depilacija nog in rok s toplim in naravnim voskom opravljena strokovno. Depilacija nog z vročim voskom velja za najpogosteje opravljeno storitev, sledi pa ji depilacija rok. Z vročim voskom pa lahko odstranjujemo tudi dlake na obrazu, ki marsikateri ženski predstavljajo pravo nadlogo.

Brazilska depilacija

Naj vam brazilska depilacija ter depilacija nog in rok omogočita brezskrbne dni brez britja in draženja kože. Obiščite nas ali pa nas obiščite na spletu.

Vabljeni!

Hiša lepote Porenta | Brazilska depilacija, depilacija nog, depilacija rok, dlake na obrazu - povezave do naše spletne strani: