Naravna nega obraza - postopek nege kože na obrazu

S starostjo se naša koža zelo spreminja, zato je naravna nega obraza še pred večjimi spremembami nujno potrebna, če želimo dolgo časa ohraniti lepo in napeto kožo sijočega videza. A ker je nega obraza postopek, ki ga v mladosti v veliki večini kar malo zapostavljamo ali pa temu vsaj ne posvečamo ravno velike pozornosti, je nega kože na obrazu v zrelih letih še toliko bolj potrebna. V puberteti se navadno izvaja nega aknaste kože, morda čiščenje obraza, kakšni večji posegi, kot je pomlajevanje obraza, pa navadno niti niso potrebni. V Hiši lepote Porenta poskrbimo, da je mlada koža očiščena in sijoča ter da se zaščiti pred mozolji, lahko pa tudi pred soncem mrazom, vetrom in drugimi zunanjimi dejavniki. Naravna nega obraza je najboljša tudi za že nekoliko zrelejšo kožo, z rednimi terapijami pa lahko veliko naredimo za zdravje in lep videz obraza.

naravna nega obraza

POSTOPEK NEGE OBRAZA


Nega obraza - postopek

Nega kože na obrazu navadno poteka tako, da eden od strokovnjakov v Hiši lepote Porenta pregleda kožo stranke (na primer nega aknaste kože) in glede na to določi potrebno terapijo oziroma postopek nege obraza. V našem studiu je tako za nas kot za stranke pomembno da je na voljo naravna nega obraza, ki temelji na koži prijaznih postopkih in sestavinah, ki so tako kratkoročno kot dolgoročno neoporečne. Nega obraza (cenik najdete tudi na spletni strani) je vedno prilagojena posameznemu tipu kože in njenemu trenutnemu stanju. Naravna nega obraza in dekolteja je najprimernejša izbira.

Več o postopku na naši spletni strani.

Nega kože na obrazu z dermatološko kozmetiko

Naravna nega obraza se v Hiši lepote Porenta izvaja tudi s pomočjo profesionalne dermatološke kozmetike. Ena od terapij je tako imenovana AHA terapija, ki je namenjena za nego starejše in že zgubane kože brez sijaja, zadebeljene in sivkaste kože, mastne in aknaste kože, brazgotin in pigmentacij. Nega obraza: postopek se začne s pregledom kože, nadaljuje s čiščenjem, nanosom AHA kompleksa, odstranjevanjem AHA kompleksa in mehčanjem kože, sledi globinsko čiščenje, nanos maske ter po odstranitvi še ustrezne kreme. Naravna nega obraza je tako zaključena. Takšna nega kože na obrazu daje odlične rezultate, cenik nege obraza pa najdete na spletu ali v Hiši lepote Porenta.

nega obraza postopek