Masaža obraza – ali res deluje proti gubam?

Masaža obraza je tehnika, ki bi jo morala spoznati in si jo privoščiti čisto vsaka ženska. Če bi masažo obraza izvajali kot vsakodnevni ritual in bi si občasno privoščili še profesionalno v kozmetičnem salonu, bi dosegli izjemne rezultate. Gre za povsem naravno tehniko, ki nam pomaga pri ohranjanju mladostnega videza, doseganju boljšega počutja in boljše samopodobe ter deluje proti gubam. Napeta in sijoča koža mladostnega videza so sanje vsake ženske, saj se prvi znaki staranja vidni prav na koži obraza. S pravilno nego in rednimi masažami lahko preprečimo pojav prezgodnjega staranja kože, ki je vse pogostejši pojav v sodobnem času, s katerim se srečujejo že zelo mlade ženske. Če nas ob pojavu prvih gub zgrabi panika, je to nekaj povsem normalnega, vendar je vsaka panika odveč, saj lahko še vedno ukrepamo proti gubam in tako zmanjšamo njihovo opaznost. V nego proti gubam vključimo masažo obraza, še posebej takšno z liftingom in vakuumsko, ki imata neverjetne učinke.

Katere so prednosti rednih masaž obraza?

Masaža obraza bi morala postati del vsakodnevne rutine, saj lahko ogromno storimo sami doma, kljub temu pa se nekajkrat letno priporoča obisk kozmetičnega salona, v katerem izvajajo profesionalne masaže obraza. Vanje je vključena uporaba izbranih rastlinskih in velikokrat tudi eteričnih olj s pozitivnim učinkom na kožo. Nego lahko zaključimo z liftingom ali izjemno učinkovito vakuumsko masažo, ki ji pravimo tudi radialna endodermna terapija. Z njeno pomočjo izboljšamo prekrvavitev kože, prepustnost kapilar in povečamo pritok naravnih hranilnih snovi vanjo. Hidratacija in rast novih celic se izboljšata, sama tehnika pa deluje tudi proti gubam in sicer tako, da zmanjša njihovo opaznost ali pa upočasni njihovo nastajanje. Masaža obraza na posameznika deluje sproščujoče, omogoča nam naravni lifting, omogoča, da se negovalna sredstva bolje absorbirajo in pripomore k bolj mladostnemu videzu.

Masaža obraza Ljubljana

Vakumska masaža obraza proti gubam

Pozitivni učinki na telo in duha

Masaža obraza ima neverjetne učinke na telo, nikakor pa ne moremo spregledati pozitivnih učinkov na našega duha, saj se po masaži obraza počutimo veliko bolje. H klasični masaži Eva v Hiši lepote Porenta iz Ljubljane sodijo masaža celega telesa, glave in obraza. Pri tem se uporabljajo masažna olja, nežna do kože ali maslo z dodatki najrazličnejših eteričnih olj. Ta vrsta sprostitve je primerna za vsakogar, ki opravlja stresno delo in zaradi hitrega ter zahtevnega življenjskega ritma čuti napetost v celotnem telesu. S tehniko dosežemo pomirjenost in sprostitev, ki sta pri soočanju z vsakodnevnim stresom več kot le dobrodošli. Pri masaži obraza, ki deluje proti gubam, masiramo več kot 90 mišic, ki se nahajajo v tem predelu telesa. Prvo razliko bomo opazili že po prvi izvedbi tretmaja, vendar je za boljši učinek priporočljivo masažo obraza ponoviti večkrat, po mnenju strokovnjakov vsaj 6×.

S sprostitvijo mišic na obrazu delujemo proti gubam

Na tematiko kako preprečiti nastanek gub ali vsaj zmanjšati njihovo opaznost, je bilo opravljenih veliko raziskav, v katerih je bilo ugotovljeno, da njihov nastanek pospeši stres, ki povzroča neprestano napetost v mišicah. Z nežno in predvsem redno masažo obraza je mogoče ta stres oziroma napetost v mišicah zmanjšati, s čemer je koža videti mehkejša in bolj mladostna. Velike razlike bomo dosegli že z vsakodnevno 2-minutno masažo obraza, če pa bomo občasno obiskali še strokovnjake v kozmetičnem salonu, bodo želeni rezultati veliko hitreje opazni. V Hiši lepote Porenta v Ljubljani sta vaše počutje in zadovoljstvo na prvem mestu. Hiša lepote Porenta je hiša dobrega počutja, kjer se že celih 34 let in vsak trenutek znova trudimo, da naši obiskovalci pri nas najdejo mir in sprostitev, pot do zdravja in lepote, predvsem pa tudi rešitve in odgovore na vaša vprašanja povezana z nego telesa. Obiščite nas!

Oglejte si cenik masaže obraza TUKAJ >>>