Ne samo pomlajevanje obraza, nudimo tudi podrobno svetovanje

Pomlajevanja obraza se je mogoče lotiti na različne načine, po različnih metodah. Najprej je priporočljivo kožo površinsko in nato globinsko očistiti ter jo pripraviti na kasnejše nekirurške posege, za katere se poišče rešitev skupaj s stranko. Površinska nega kože je priporočljiva, saj jo tako pripravimo na kasnejši tretma. Pri površinski negi kože s pilingom odstranimo odmrlo povrhnjico, kar je eden izmed prvih korakov tudi pri negi aknaste kože. Z masažo se doseže boljša prekrvavitev, da je koža dovzetna za vitaminske in ostale koktejle, ki jih nanjo nanesemo kasneje. Učinkovito pomlajevanje obraza z globinsko nego kože pokaže dobre rezultate, saj je po opravljeni storitvi ta videti zdrava, sveža, sijoča in bolj napeta. V kozmetičnem salonu se pri negi obraza poslužujemo tudi vapozona, aparata, ki obraz s pomočjo pare in UV svetlobe pripravi na globinsko nego kože. Pomlajevanje obraza z zmehčano kožo in odprtimi porami je učinkovitejše, poleg tega, pa jo aparat tudi temeljito razkuži. Prav tako jo ogreje, poveča cirkulacijo krvi in lokalno pospeši presnovne procese. Vapozon je zelo učinkovit pri negi aknaste kože, saj jo para dezinficira, pospešuje obnavljanje celic ter deluje protivnetno. Za zaključek pri površinski in globinski negi kože na obraz nanesemo hranljivo masko, ki kožo še dodatno napne in nahrani z vsem potrebnim.

Popolna nega obraza – kozmetični salon s tradicijo bo poskrbel za vas

Nego obraza v našem kozmetičnem salonu iz leta v leto izboljšujemo in spreminjamo. Trudimo se prisluhniti strankami ter slediti modernim trendom, izboljšavam tehnologije in nenehnim izobraževanjem. Na področju pomlajevanja obraza, z novimi tehnikami dosegamo izjemne rezultate, največjo potrditev pa dobimo od zadovoljnih strank. Te se vedno znova rade vračajo in odločajo za nego kože obraza in dekolteja ter ostale storitve. Ko govorimo o pomlajevanju obraza moramo omeniti Lifting antiage nego, sestavljeno iz različnih terapij, skupek katerih je izjemen pomlajevalni učinek. Nega zajema, že prej omenjeni vapozon, nego kože oz. čiščenje z vakuumskim aspiratorjem ter tako imenovani postopek dezinkrustacije, pri katerem se izvaja globinsko čiščenje s konstantnim, blagim električnim tokom in je še posebej primeren za nego aknaste kože. V istem paketu pomlajevanja obraza boste deležni tudi biološkega peelinga, pri katerem encimi in laktobacili kožo čudovito očistijo in napnejo, limfne drenaže, mikromasaže ter lifting masaže z vnosom hialuronske kisline. Tudi z organskim liftingom dosegamo lepe rezultate, ki ga pri mlajših strankah s pridom uporabljamo za nego aknaste kože. Ta je v kombinaciji z drugimi terapijami in primerno kozmetiko zelo učinkovit, saj kožo ne le pomirja, temveč tudi zdravi. Ko se za pomlajevanje obraza odločijo malce starejše stranke, je organski lifting nepogrešljiv. To je postopek, pri katerem se s pomočjo vitallaserja v kožo vnese hialuronska kislina, katera pospešuje proizvodnjo elastina in kolagena ter s pravilnim vezanjem vode povzroči napetost kože, ki z leti izgublja sposobnost ohranjanja vlage. Programov pomlajevanja obraza je še mnogo več, zato je najbolje za nasvet vprašati naše strokovnjake, ki vam bodo dali vse odgovore. Odločite se za nego obraza v kozmetičnem salonu, kjer boste dobili tudi napotke kako za kožo skrbeti doma in kako se lotiti nege obraza pozimi.

Pomlajen obraz

Več o negi kože

Nega obraza v kozmetičnem salonu pomeni sprostitev in čisti užitek

Nega aknaste kože zahteva posebno pozornost v vseh letnih časih, še posebej pa bodite pozorni na nego obraza pozimi. Za problematično kožo je potrebno poskrbet s kakovostno antiseptično kozmetiko, ki je ne bo izsušila, kljub temu pa jo bo temeljito očistila in nahranila. Nega obraza pozimi zahteva redno skrb zjutraj in zvečer, v nasprotnem primeru se na koži hitro pojavijo posledice mraza in suhega zraka, ki ste ga v zimskem času deležni v vsakem zaprtem prostoru. Poleg storitev, ki jih nudimo, si lahko pri nas priskrbite kakovostno kozmetiko namenjeno vsem tipom kože, za nego obraza pozimi in poleti. Radi vam bomo svetovali in vam pomagali.

Vrhunska nega kože

Več o negi aknaste kože