Podaljšane trepalnice: profesionalno podaljševanje trepalnic, material brez silikona


Podaljšane trepalnice marsikdo povezuje z zelo nenaravnim videzom, kar pa je predsodek, ki ne drži več. V preteklosti so bile morda podaljšane trepalnice pogosto res videti precej nenaravno, vendar se danes izvaja precej drugačno podaljševanje trepalnic. Material in postopek podaljševanja trepalnic sta se močno spremenila, rezultati pa so osupljivi.

MODNO BARVANJE LAS


Zakaj so podaljšane trepalnice odločitev, ki je ne boste obžalovali?


Podaljšane trepalnice Podaljšanje trepalnice poudarijo vaše oči in poskrbijo za zapeljiv pogled. Pogosto je lahko prav navidezno majhna sprememba tista, ki ustvari ogromno razliko. Ženske, ki so se odločile pa podaljšane trepalnice, so navdušene nad tem, kako realistične so. Postopek podaljševanja trepalnic je neboleč in hiter, učinek pa traja zelo dolgo. Vtis je običajno tak, kot bi šlo za povsem naravno podaljševanje trepalnic. Seveda tehnike za naravno podaljševanje trepalnic žal večinoma niso posebej uspešne. Metoda, ki jo uporabljamo v Hiši lepote Porenta, je podobno neinvazivna kot naravne tehnike, le da v tem primeru rezultati ne izostanejo. Med drugim se lahko odločite tudi za barvanje las iz temne na svetlo, striženje dolgih las ali za pomlajevanje obraza. Ljubljana, kjer se nahaja naš salon, je vsekakor vredna obiska, saj vam nudimo izjemno ugodne cene in vrhunsko kakovost storitev, kar seveda velja tudi za podaljševanje trepalnic. Najceneje je lahko obenem tudi zelo kvalitetno!


Kako poteka podaljševanje trepalnic: material ter opis postopka


Ob obisku Lepotne hiše Porenta vam pred začetkom postopka podrobneje predstavimo podaljševanje trepalnic. Material za podaljševanje trepalnic oziroma umetne trepalnice prilagodimo vašim željam. Tako lahko izbirate, kako dolge, goste in upognjene bodo vaše podaljšane trepalnice. Uporabljamo svilene trepalnice Luxuslashes Foconyes, ki jih lepimo na posamezne trepalnice. Ker niso prisotne silikonske vezi, so trepalnice izredno mehke. Lepilo, ki se uporablja, je povsem varno, zato pridejo trepalnice v poštev tudi pri tistih z občutljivejšimi očmi, ki se sicer ne odločajo za podaljševanje trepalnic. Najceneje in najbolj kvalitetno je naš moto, ki ga zasledujemo že več kot 30 let. Vabljeni! Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.hisalepoteporenta.si/

podaljševanje trepalnic najceneje