Nega obraza - različne nege obraza v Hiši lepote Porenta Ljubljana

nega obraza liftingČe želimo, da bi naša koža na obrazu še naprej ostala čista in sijoča od zdravja, jo moramo redno, predvsem pa pravilno negovati. Dobro je, če poznamo tip kože, na podlagi katerega potem izberemo primerne kozmetične ali naravne preparate. S pravilno nego bo vaša koža na obrazu ostala mehka, sveža in bo videti mladostna. Redno in temeljito čiščenje kože je najpomembnejši dejavnik lepe in zdrave kože. Vsakodnevno čiščenje obraza zajema splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter tudi uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje zajema uporabo mask in pilingov, mesečno pa je najbolje opraviti kar globinsko čiščenje obraza v kozmetičnem salonu.

Nega obraza je v Hiši lepote Porenta Ljubljana odvisna od stanja in tipa kože. Poleg klasične in kozmetične nege obraza z globinskim čiščenjem so na voljo tudi:

  • kozmetična nega problematične in občutljive kože;
  • kozmetična lifting nega obraza in dekolteja;
  • kraljevska kozmetična nega Alina;
  • nega obraza Collangene Hyaluronique H2CR;
  • nega obraza Hydrooptimale;
  • nega za obraz in telo Secrets de Sothys; ter
  • Oro, zlata nega obraza in dekolteja.

Globinsko čiščenje obraza - temeljito čiščenje obraza

Nega obrazaKlasična nega obraza v Hiši lepote Porenta Ljubljana vključuje piling obraza, globinsko čiščenje kože, ki mu sledi ročna masaža obraza, zaključimo pa z nanosom negovalne maske za obraz, ki bo poskrbela za naraven in zdrav videz kože. Za globinsko čiščenje obraza je izjemno pomembno, da je koža najprej površinsko očiščena, šele nato lahko pride na vrsto piling za obraz. Po pilingu kožo segrejemo z vapozonom, posebno napravo, ki s pomočjo pare izboljša krvni obtok, zmehča kožo, odpre pore in jih sterilizira. Nato sledi čiščenje obraza z vakuumskim aspiratorjem, dezinkrustacijo in ampulami, terapija z visoko frekvenco ter hladni vitalaser. Globinskemu čiščenju sledi masaža obraza, lahko tudi limfna drenaža. Vse skupaj pa zaključimo z nanosom pomirjevalne in negovalne maske, ki mora ustrezati vašemu tipu kože.

Globinsko čiščenje obraza je še posebej primerno za mastno in mozoljasto kožo, saj pomaga izsušiti mozolje in deluje antibakterijsko. Z globinskim čiščenjem obraza bo tudi aknasta koža postala zdrava in sijoča. Če vam aknasta koža greni življenje, vam svetujemo, da nas pokličete in si rezervirate termin. Nega obraza z globinskim čiščenjem v Hiši lepote Porenta Ljubljana bo za vedno opravila z mozolji.

Redna nega obraza v Hiši lepote Porenta Ljubljana bo pripomogla k mladostnemu in sijočemu videzu vašega obraza. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Hiša lepote Porenta | Nega obraza Ljubljana, globinsko čiščenje obraza, masaža obraza, aknasta koža - povezave do naše spletne strani: