Nega obraza - pozimi ravno tako pomembna kot poleti


Nega obraza je še kako pomembna v zimskem času. Pozimi je naša koža na obrazu namreč izpostavljena na eni strani hladnemu, vlažnemu zraku zunaj, na drugi pa toplemu in suhemu zraku v prostorih, kjer bivamo. Oba dejavnika posledično seveda izsušujeta našo kožo. Koža na obrazu tako postane suha, mestoma luščeča, groba in razdražena. Občutek imamo, da jo zateguje. In nenehno menjavanje hladnega in vlažnega s toplim in suhim zrakom je za našo kožo kar precejšnji šok.


Nega obraza pozimi
naj bo prilagojena, zadostna in redna. Da bi preprečili pojav izsuševanja moramo kožo na obrazu oskrbeti z zadostno količino vlage. Na voljo so izdelki, ki kožo vlažijo in hkrati tudi mastijo: mleko, losjoni, kreme za telo. Nega obraza pozimi mora vključevati tudi hranilne maske.
Kožo na obrazu je treba negovati podnevi in ponoči. Večerna nega obraza poteka podobno kot jutranja. Čiščenju kože sledi piling (občasno), temu pa nanos vlažilne ali nočne kreme.

NEGA TELESA


hiša lepote porenta


Nega obraza - cenik storitev priča o ugodnih cenah v Hiši lepote Porenta


Nega kože na obrazu
je odvisna od stanja in tipa kože. Ta je še posebej pomemben za pravilno oblikovanje nege obraza, saj je prirojen in nanj skoraj ne moremo vplivati. Odvisen je od zgradbe kože in aktivnosti kožnih žlez. Nega obraza (cenik najdete na naši spletni strani) v Hiši lepote Porenta vključuje naslednje storitve:

  • klasična mini nega;
  • kozmetična nega kože na obrazu z globinskim čiščenjem;
  • nega problematične kože;
  • kozmetična nega za občutljive, tudi kuperozne kože; nega je primerna za najbolj občutljive in razdražene kože;
  • kozmetična lifting nega obraza in dekolteja;
  • Collagene Hyaluronique H2CR;
  • Dermaceutic estetski pilingi: mask peel, milk peel in mela peel.


Redna nega obraza pozimi bo pripomogla k mladostnemu in sijočemu videzu vašega obraza. Zato nikar ne odlašajte in si še danes rezervirajte termin v Hiši lepote Porenta. Vas zanima, koliko stane nega obraza pozimi? Cenik storitev lahko preverite tudi na naši spletni strani. Nudimo tudi nego stopal in različne masaže! Vabljeni.

PREVERITE ŠE ANTICELULITNO MASAŽO!


nega obraza pozimivečerna nega obraza