Podaljšanje trepalnic - 3D tehnika podaljševanja trepalnic

Podaljševanje trepalnicPodaljšanje trepalnic je eden izmed najpogostejših lepotnih trikov, ki se ga poslužimo predstavnice ženskega spola. Gre za preprost način doseganja lepih, dolgih in gostih trepalnic, pri čemer se lahko nanosu maskare popolnoma odpovemo. Ogromno je govora o 3D podaljševanju trepalnic, pri katerem gre za volumensko tehniko podaljšanja trepalnic. Omenjena tehnika se od klasične tehnike podaljševanja razlikuje po tem, da uporabljamo izjemno tanke trepalnice, pri čemer se na eno naravno trepalnico pritrdi večje število umetnih trepalnic, da dosežemo želeno gostoto. Če vas zanima, kje lahko najdete podaljševanje trepalnic najceneje, ki bo hkrati opravljeno na zanesljiv in strokoven način, nas obiščite v Hiši lepote Porenta. Nudimo vam podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes, s katerimi lahko zagotovimo popolnoma naraven videz umetnih trepalnic.

3D podaljševanje trepalnic - kako poteka?


3D tehnika podaljševanja trepalnic je primerna za doseganje visoke gostote trepalnic, zaradi česar gre za precej zahtevnejšo tehniko podaljšanja trepalnic. V večini primerov se uporabljajo trepalnice debeline 0,07 mm, ki se v večjem številu nanesejo na eno naravno trepalnico. Učinek, ki ga dosežemo z omenjeno tehniko, je neverjeten! Tudi sami razmišljate o 3D podaljševanju trepalnic ali o kateri drugi tehniki podaljševanja? Popust na podaljševanje trepalnic vam nudimo v Hiši lepote Porenta.

3D podaljševanje trepalnic

Podaljšanje trepalnic za popolni pogled

Podaljšanje trepalnic nam omogoča doseganje čudovitega pogleda. Vsi poznamo pregovor, ki pravi, da so oči ogledalo duše. Tega se zavedamo tudi v Hiši lepote Porenta, kjer vam nudimo podaljšanje trepalnic s pomočjo nanosa svilenih trepalnic. Se sprašujete, kje si lahko zagotovite kvalitetno in ugodno podaljševanje trepalnic? Vabljeni v Hišo lepote Porenta!

UGODNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC IN STRIŽENJE LAS