Nega obraza doma - kako poskrbeti za nego aknaste kože?

Nega obraza doma od nas zahteva določena znanja in izkušnje, saj je koža na obrazu še posebej občutljiva na vplive različnih dejavnikov iz okolja. S pravilno nego obraza doma se lahko izognemo mnogim nepravilnostim na koži in prezgodnjemu staranju kože, ki se kaže s pojavom drobnih gubic že v mladostniških letih. Poudariti moramo tudi pomen nege aknaste kože, ki se najraje pojavi pri mladostnikih, izjema pa niso niti odrasli ljudje. Pojavijo se zaradi hormonskih neravnovesij, redkega čiščenja obraza, pretirane izpostavljenosti snovem, ki dražijo kožo in tudi zaradi prepogostega nanašanja snovi, ki mašijo kožne pore. Ne veste, kako se pravilno lotiti nege obraza doma? Obiščite nas v Hiši lepote Porenta, v kateri izvajamo najboljšo nego obraza v Ljubljani. Prepričani smo, da bo z našo pomočjo vaša koža naravnost zasijala.

Nega obraza

Nega aknaste kože - kaj moramo vedeti?


Nega aknaste kože je zahtevna, saj je takšna koža izjemno občutljiva in jo lahko določena sredstva proti aknam še dodatno razdražijo. Pri negi aknaste kože nikakor ne smemo pozabiti na njeno občutljivost, zato je pri tem pomembna posebna mera previdnosti. Če ne veste, kako se nege lotiti sami, nas obiščite v Hiši lepote Porenta, kjer poskrbimo tudi za nego problematične in občutljive kože. Nudimo vam tudi akcijo nege obraza, ki je nikakor ne smete spregledati.

Nega obraza doma ali v salonu

Nega obraza doma je vsekakor zelo pomembna, v nekaterih primerih pa je najbolje obiskati salon, v katerem bo koža deležna pravilne nege glede na njen tip - to je še posebej pomembno pri občutljivi koži. Če niste prepričani, da nego obraza doma izvajate pravilno, pridite po nasvet v Hišo lepote Porenta. Z veseljem vam bomo svetovali tudi o negi kože pozimi, kadar je koža zaradi ogrevanja prostorov in posledično suhega zraka nagnjena k pordelosti. Vabljeni!

Nega aknaste kože

KAKO NEGOVATI AKNASTO KOŽO DOMA?