Klasična nega obraza je nekaj, kar si mora privoščiti vsak

Poznamo zunanjo in notranjo lepoto. Če boste zadovoljni s svojo zunanjostjo, boste nehote izžarevali tudi samozavest in zadovoljstvo, saj se ti dve lepoti dopolnjujeta. Klasična nega obraza bo pripomogla, da se boste v svoji koži počutili dobro in boste tudi notranje bogatejši. Poleti in pozimi je potrebno za obraz dobro poskrbeti, saj koža hitro reagira in kaj kmalu pokaže, da nekaj ni prav, da ji nekaj ni všeč. To lahko storite z redno nego obraza in dekolteja. Koža bo ohranila čvrstost, elastičnost ter se pogumno borila proti znakom, ki jih prinašajo leta. Za nikogar ne sme biti izgovor čas ali prezasedenost. Poskrbite zase, saj boste le zadovoljni s sabo lahko poskrbeli tudi za druge. Torej, hočete ali ne, lepota je pomembna. Mogoče se to v današnjem času presežkov kaže še bolj. Zato je klasična nega obraza in dekolteja najmanj kar lahko storite zase in s tem poudarite odsev nečesa več kar je v vas. Poleg zdravega in aktivnega življenjskega stila, prave prehrane in truda za uspešno premagovanje stresa, bodo različni postopki nege obraza vašo kožo pomladili ter naredili sijočo in zdravo. Strokovno usposobljeni ljudje v dobrem kozmetičnem salonu, bodo hitro ugotovili katera je za vas najboljša nega obraza. Ljubljana je pravi kraj za vas, kjer vas bomo v našem salonu pričakali in strokovno poskrbeli za vašo kožo.

Klasična nega obraza

Preberite si več o negi obraza

Klasična nega obraza – postopek je neboleč in rezultati so vidni takoj

Obdobje v katerem je potrebno za kožo najbolj poskrbeti in ji nuditi povečano nego je zagotovo poletje. Da jo boste z veseljem pokazali, ji morate priskrbeti ustrezno oskrbo, da vam bo v ponos. Klasična nega obraza in dekolteja morda ne bo dovolj če imate s kožo težave, zato se bo strokovnjak po individualnem posvetu odločil kakšen postopek nege obraza bo uporabil za vas in vam svetoval, kako boste zanjo najbolje poskrbeli tudi doma. Pomembno je, da ima vaša koža dovolj vlage, saj je premalo navlažena koža videti utrujena, bleda, izsušena in nagubana. Važno je, da po tretmaju klasične nege obraza in dekolteja vztrajate in upoštevate navodila, ki vam jih bo dal strokovnjak, saj le tako lahko hitro pričakujete optimalen odziv kože. Osnovna – klasična nega obraza in dekolteja zajema površinsko čiščenje, vapozon, piling, masažo in seveda obrazno masko, katere se je dobro posluževati tudi doma vsaj enkrat tedensko. Skupaj s pilingom je pri postopku nege obraza to čudovit način za ohranjanje mlade in elastične kože. Naš salon za nego obraza v Ljubljani vam nudi tudi globinsko ter zahtevno globinsko čiščenje kože, pri težavah z aknami pa se je dobro odločiti za celotni paket, ki vključuje deset tretmajev. Ob rednih obiskih, kakovostnih postopkih nege obraza in ob upoštevanju navodil strokovnjaka, bodo tudi na problematični koži hitro vidni dobri rezultati.

Nega obraza in dekolteja

Preberite si kako poteka postopek nege obraza

V salonu za nego obraza v Ljubljani sledimo naravnim smernicam

Stres, nepravilna in nezdrava hrana, premalo gibanja ter onesnaženo ozračje kateremu smo v današnjem času izpostavljeni vsi, se najprej pokažejo na obrazu. S pomočjo dolgoletnih izkušenj ter strokovno usposobljenega kadra, je salon za nego obraza v Ljubljani tisti, ki bo vaši koži omogočil počitek in regeneracijo. Klasična nega obraza in ostali postopki nege obraza in dekolteja bodo s kakovostno kozmetiko in novimi tehnološkimi načini dela katerih se poslužujemo, vašo kožo pomladili in obnovili. V salonu za nego obraza v Ljubljani lahko koristite masažo z različnimi tehnikami v prijetnem, pomirjujočem vzdušju. Ta bo sprostila vaše mišice in vam odgnala bolečine iz telesa. Morda potrebujete pedikuro in manikiro, ali pa si želite spremeniti frizuro ter se odločite prepustiti rokam našega frizerja. Vse to in še več lahko poleg klasične nege obraza pričakujete ob obisku salona za nego obraza v Ljubljani.