Nega obraza v salonu v Ljubljani, ki uspešno pomaga pri pomlajevanju kože

Nega obraza v Ljubljani je storitev, ki vam je dostopna na praktično vsakem koraku. Vendar pa je prav izobilje ponudnikov v Ljubljani razlog, da morate biti še posebej previdni, ko se odločate, katero izmed možnosti izbrati. Uporaba neprimernih metod ali izdelkov slabše kakovosti lahko namreč povzroči več škode kot koristi. Pomembno je torej, da se prepričate, da vam bo zagotovljena zares profesionalna, vašim potrebam prilagojena nega obraza. Kozmetični salon Porenta, ki se nahaja na obrobju Ljubljane, je izbira, s katero težko zgrešite …

Profesionalno pomlajevanje obraza

Profesionalna nega obraza: kozmetični salon v Ljubljani s pestro ponudbo

Zakaj torej izbrati prav Porento oziroma kaj so tisti dejavniki, zaradi katerih je pri nas možna še posebej kakovostna nega obraza? Ljubljana oz. Ljubljana – Polje, Vevška cesta 2 je naslov, kjer svojim strankam že več kot tri desetletja ponujamo pester nabor lepotnih in sprostitvenih storitev. To pomeni, da se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami in z obilico znanja na tem področju, kar se odraža pri našem delu. Vedno si vzamemo dovolj časa, da prisluhnemo željam posamezne stranke, nato pa poskrbimo, da izberemo postopek, ki bo zares kar najbolj ustrezal vašim potrebam. Posledično je možna resnično optimalna nega obraza, Ljubljana, Vevška cesta 2 pa je hkrati naslov, kjer vam nudimo mnoge druge storitve, kot so npr. manikura, pedikura, podaljševanje trepalnic, striženje in barvanje las, depilacija ipd. Ne glede na to, za katero izmed storitev, ki jih izvajamo v naših prostorih v Ljubljani, se odločite, vam je zagotovljena individualna obravnava. Pri nas ne boste zgolj številka, ampak bomo poskrbeli, da boste resnično povsem zadovoljni s končnim rezultatom.

Nega obraza v Ljubljani

Nega mastne kože z aknami in drugih nekoliko bolj problematičnih tipov

Ena izmed opcij, ki vam jih ponujamo, je nega mastne kože, ki je pogosto nadpovprečno nagnjena k nastajanju aken, velikokrat pa so zanjo značilne tudi močno razširjene pore. V tem primeru zgolj osnovno, površinsko čiščenje, ki običajno zajema še vapazon, piling, masažo in masko, ne zadostuje, ampak priporočamo, da se izvede zahtevnejše globinsko čiščenje, med katerim se uporablja vakuumski aspirator, ki je po potrebi kombiniran z ročnim čiščenjem ogrcev in aken. Če vam nega mastne kože, ki so ji pridružene akne, povzroča še posebej veliko preglavic, vam v naših prostorih v Ljubljani ponujamo možnost zakupa posebnega paketa, namenjenega prav tistim, ki se spopadate s hujšimi težavami z aknami. Obenem pa smo pripravili ponudbo za druge vrste težav, kot so denimo izsušenost, povečana občutljivost (vključno s kuperozo) ipd.

Več o negi mastne kože

Možno še pomlajevanje obraza oz. posebna »anti-age« nega kože na obrazu

Vas morda zanimajo predvsem neinvazivne metode za pomlajevanje oziroma »anti-age« nega obraza? Kozmetični salon Porenta s sedežem v Ljubljani je prava izbira tudi v tem primeru. V naših prostorih v Ljubljani se namreč izvajajo posebni tretmaji, katerih glavni cilj je prav pomlajevanje obraza brez uporabe kirurških postopkov, s čimer se izognemo številnim nezaželenim stranskim učinkom. Nega kože na obrazu, ki je v prvi vrsti namenjena pomlajevanju, lahko med drugim zajema piling s fiziološko tekočino in 98-odstotnim kisikom, ki se izvaja pod določenim tlakom. Gre za postopek za pomlajevanje obraza, imenovan AQUAOXYBRASION – JET PEEL, ki je povsem neboleč in ki ga običajno dopolnjuje še t. i. mezoterapija (vpihovanje čistega kisika, s katerem spodbudimo penetracijo mezoseruma v globlje plasti). Tako je pomlajevanje obraza še učinkovitejše. Z veseljem vam predstavimo različne možnosti za pomlajevanje obraza, ki vam jih nudimo v prostorih Porente v Ljubljani, in vam pomagamo ugotoviti, kateri postopek bi bil najprimernejši za vas. Rezervacija termina je možna kar na spletu, tako za zahtevnejše postopke za pomlajevanje kot v primeru, da vas zanima zgolj nega obraza. Ljubljana, Vevška cesta 2 je zagotovo pravi naslov za vse, ki svoji koži privoščite le najboljše.