Podaljševanje trepalnic: kakovostno in ugodno permanentno podaljševanje trepalnic v Ljubljani

Podaljševanje trepalnic postaja vse bolj priljubljen postopek pri številnih ženskah, ki želijo biti videti vedno urejeno, a za to nimajo na voljo veliko časa ... Pri tem je zelo pomembno, da za izvedbo storitve izberete profesionalen kozmetični salon, kjer se vam bodo povsem posvetili, sicer rezultat ne bo takšen, kot bi si želeli. Še posebej veliko ponudnikov podaljševanja trepalnic je v Ljubljani z okolico, kar je po eni strani sicer prednost, vendar je lahko po drugi strani prav zato izbira najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo še toliko težja. Bodite previdni in natančno preučite ponudbo ter se prepričajte o izkušnjah, ki jih ima izvajalec storitve ...

Oči - ogledalo duše

permanentno podaljševanje trepalnicNajbolj izpostavljen del obraza so vsekakor oči. Z njimi pogosto povemo vse tisto, česar ne znamo izraziti z besedami ... Tisto, kar nas muči. Tisto, kar nas razveseljuje. Tisto, kar predstavlja naše skrite želje in sanje. Oči si tako vsekakor zaslužijo posebno pozornost, pri tem pa ne smete pozabiti niti na njihov »okvir« - trepalnice. Neurejene trepalnice namreč mečejo senco na sicer še tako lepe oči, čemur pa se lahko enostavno izognete s pomočjo permanentnega podaljševanja trepalnic. V želji, da bi ženskam pomagali izraziti njihovo notranjo lepoto tudi navzven, smo v Hiši lepote Porenta oblikovali kakovostno ponudbo kozmetičnih storitev, ki vključuje tudi permanentno podaljševanje trepalnic. Na obrobju Ljubljane, kjer se nahaja naš salon, vas pričakuje prijazno, predvsem pa izkušeno osebje.

Postopek permanentnega podaljševanja trepalnic

Glavni cilj naše storitve je, da tudi umetne trepalnice delujejo čim bolj naravno in nevsiljivo. Pri delu tako vedno upoštevamo vaše naravne trepalnice, obliko oči in druge obrazne poteze. Poleg tega sam postopek podaljševanja trepalnic ne vključuje uporabe silikonskih vezi, zato so končni rezultat dolge in svileno mehke trepalnice, ki ne dajejo občutka teže ali celo zlepljenosti, ampak pričarajo nežen, obenem pa zapeljiv pogled, predvsem pa poudarijo vaše naravne atribute. Permanentno podaljševanje trepalnic je povsem varno in neboleče, primerno pa je celo za tiste, ki nosite leče.

podaljševanje trepalnic

Kako ohranjati trepalnice zdrave in lepe?

V primeru, da nas obiščete v Hiši lepote Porenta v Ljubljani, podaljševanje trepalnic ne bo vključevalo le same izvedbe storitve, ampak svojim strankam vedno ponudimo tudi nasvete za nego trepalnic in odgovorimo na vaša dodatna vprašanja. Prav z ustrezno nego trepalnic boste namreč drastično podaljšali učinek postopka.

Hiša lepote Porenta, Vevška cesta 2, Ljubljana Polje - podaljševanje trepalnic in druge profesionalno izvedene lepotne storitve.