Nega obraza: akcija s popusti


V našem studiu vam nudimo najboljšo nego obraza. Kaj pomeni nega obraza? Hiša lepote Porenta vam med drugim nudi specialno AHA nego obraza (akcije si lahko ogledate na spletu). Najboljša nega obraza v Ljubljani - seveda v našem salonu - se izvaja prilagojeno stanju in starosti kože, uporabljajo se različne koncentracije AHA preparatov ter mask, ki ustrezajo tipu in problemu vaše kože. Poleg nege obraza, popusti pri nas zajemajo tudi različno kozmetiko. Po koncu vaše pomlajevalne nege obraza - akcije čakajo na vas - vam z veseljem svetujemo, kako negovati svojo kožo tudi doma, ter vam pripravimo brezplačne vzorčke in katalog z navodili. Če ste pa že opravile nego, vam priporočamo permanentni make up oči, ki je odlična ideja za vse, ki se ne želite neprestano ličiti.

nega obrazanega obraza lifting


Naravna nega obraza v našem studiu


S pomočjo naše naravne nege obraza (akcija čaka na vas) bo vaša koža pomlajena, mehka, sijoča in gladka. Možnost AHA nege obraza Hiša lepote Porenta nudi enkrat tedensko in je odlična za pripravo kože na vroče poletne mesece ali posebne dogodke, na katerih boste zagotovo blesteli. Zagotavljamo vam najboljšo nego obraza - akcijo lahko izkoristite po navodilih na naši spletni strani - z izjemnimi rezultati pri še posebej nečisti koži. Privoščite si torej najboljšo nego obraza v Ljubljani, o čemer priča naša že dolgoletna tradicija.

POSTOPEK NEGE OBRAZA

Naravna nega obraza za mlad obraz


Naše strokovno osebje redno izpopolnjuje svoje znanje o negi obraza (akcij nikar ne zamudite) na mednarodnih seminarjih in strokovnih srečanjih in je vedno korak pred konkurenco, zato se nikar ne bojte prepustiti in pridite k nam na nego obraza (popusti so zares mamljivi). Ravno tako vas bo zagotovo navdušil permanentni make up oči, s katerim boste videti vedno urejene. Smo vodilni v negi obraza - akcija vam bo prinesla velik popust - problematičnih kož in že vrsto let dosegamo rezultate pri tej problematiki, svoje stranke, naj gre za naravno nego obraza ali kaj drugega, vedno obravnavamo celostno.