Nega telesa - programi oblikovanja telesa


V Hiši lepote Porenta Ljubljana se zavedamo, da je nega telesa zelo pomembna, zato nudimo celo vrsto storitev, s katerimi negujemo vaše telo. Od tradicionalnih masaž do programov oblikovanja telesa, kjer boste našli metode za odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa, vzpodbujanje presnove, odstranjevanje celulita in celotno nego telesa. S pravim negovalnim tretmajem bo vaše telo zasijalo, vzpostavilo se bo porušeno ravnovesje, vi pa se boste revitalizirali in napolnili z energijo.

nega kože telesa


Pomemben del nege telesa predstavlja tudi nega kože. Naša koža je prepuščena številnim obremenitvam, kot sta stres in nepravilna prehrana. Le pravilna nega kože telesa bo ohranila njeno čvrstost in zabrisala nekatere spremembe, ki jih prinaša čas. Redno nego kože naj dopolnjujejo tudi uravnotežena prehrana, vlaženje in zaščita pred soncem in vetrom. Pri tem je pomembno, da uporabljamo izdelke, ki so namenjeni določenemu tipu kože. Kakovostni izdelki za nego kože telesa vam bodo pomagali očistiti in negovati kožo in jo zaščititi pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot so sonce in vroča in hladna podnebja.

PRIVOŠČITE SI TUDI ANTICELULITNO MASAŽO! VEČ TUKAJ!


Nega kože telesa ključna za splošno zdravje in dobro počutje


Obstajajo trije osnovni koraki za nego kože telesa: umivanje, nega in zaščita. S temeljitim umivanjem odstranimo umazanijo, sebum, pot in druge ostanke s kože, da ostane čista in zdrava.


Negovalni izdelki kožo navlažijo, nahranijo ter jo zaščitijo pred izsušitvijo. Vlaženje poveča vsebnost vode v koži, obenem pa jo zaščiti in spodbudi pravilno deskvamacijo (proces luščenja odmrlih kožnih celic), da postane gladka in mehka ter daje občutek udobja. Kozmetična nega telesa koži povrne manjkajoče lipide in jo pomagajo obnoviti.

nega telesa ljubljana


Zaščita pred soncem je pomembna v dneh, ko je koža izpostavljena škodljivim UV-žarkom: ti so glavni vzrok za prezgodnje staranje kože. Koža na telesu sicer ni tako pogosto izpostavljena UV-žarkom kot koža na obrazu, a je zaščito kljub temu dobro vključiti v negovalno rutino, kadar je potrebno.


Redna in pravilna nega za telo bo poskrbela za zdrav, sijoč in mladosten videz. Zato nikar ne odlašajte in še danes obiščite naš lepotni salon. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani: www.hisalepoteporenta.si!