Striženje las - zakaj je striženje las ob polni luni tako pogosto omenjeno?

Striženje las je ključnega pomena za ohranjanje zdravih in lepih las ter pravilno oblikovane pričeske. Lotimo se ga lahko na različne načine, ki so odvisni od posameznika in od lastnosti las - odločimo se lahko namreč tako za mokro, kot tudi suho striženje las. Suhega striženja se običajno poslužujemo v primeru kodrastih las, saj v tem primeru ne vemo, kako se bo posamezen pramen las nakodral. Omenjen način izberemo tudi pri striženju tankih in zelo redkih las. Ogromno pa je govora tudi o striženju las ob polni luni, ki naj bi pospešilo rast las in prispevalo k izraščanju močnih in zdravih las. Čas naraščanja lune naj bi bil primeren za obnavljanje lasne strukture, v tem času pa bi se morali poslužiti tudi nanašanja mask za lase in številnih drugih tretmajev, ki krepijo zdravje naših las. V Hiši lepote Porenta bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja o striženju, svetovali pa vam bomo tudi glede izbire primerne pričeske.

VEČ O STRIŽENJU DOLGIH LAS

Striženje las ob polni luni - mit ali resnica?

Striženje las ob polni luni povezujemo z dejstvom, da ima luna velik vpliv na zdravje ljudi. Mnogi so prepričani, da lahko z njeno pomočjo zdravimo bolezni. Striženje las ob polni luni prispeva k hitrejši rasti las, striženje las v času padanja lune pa naj bi bilo primerno za tiste posameznike, ki želijo upočasniti rast las. Gre za mit ali resnico? V Hiši lepote Porenta vam svetujemo, da zadevo preizkusite in se tako prepričate na lastne oči. Nudimo vam tudi striženje moških las in ugoden cenik striženja las.

Striženje lasStriženje dolgih las

Striženje las - frizure za moške in ženske

Striženje las mora biti opravljeno na strokoven način, ne glede na to, ali gre za striženje moških ali ženskih las. Ključnega pomena je tudi prepoznavanje oblik obraza in pričesk, ki bi pristajale posamezniku. V Hiši lepote Porenta vam nudimo striženje las, tako moških, kot tudi ženskih. Če iščete moško striženje las v Ljubljani in ne veste, na koga se obrniti, nas obiščite!