Manikura - naravna nega nohtov za zdrav in sijoč videz

S skrbjo za nohte lahko izboljšamo njihov videz in si povrnemo občutek urejenosti in zdravja, s tem pa tudi višjo raven samozavesti. Redna manikura oz. nega nohtov pripomore tudi k njihovi hitrejši rasti ter zagotavlja zaščito pred njihovim cepljenjem ali lomljenjem.

Nega nohtov oz. manikura se začne z namakanjem dlani v topli kopeli, kar pripomore k lažjemu oblikovanju in urejanju nohtov. Naredimo piling rok, temu pa sledi kratka masaža rok s serumom in oljem ter nanos hranljive kreme. Ko so nohti urejeni, lahko pride na vrsto še lakiranje. Odločite se lahko za barvni lak po vaši izbiri, za nail-art poslikavo, za francosko manikuro ali obstojno gelish lakiranje. Gelish lakiranje je posebno lakiranje z gel lakom, ki se suši pod LED ali UV lučko. Gelish lakiranje je obstojno do 3 tedne. Primerno je za vse tipe nohtov. Odstrani se lahko z acetonom in brez posebnega piljenja. V Hiši lepote Porenta Ljubljana pa poskrbimo tudi za kakovostno geliranje nohtov, saj vam nohte podaljšamo z zelo obstojnim gelom.


Kraljevska nega rok v Hiši lepote Porenta Ljubljana

Čeprav so roke poleg obraza najbolj izpostavljeni del našega telesa, pa njihovo nego pogosto zanemarjamo. Pozabljamo, da je koža na rokah tanka in občutljiva in jo je zato treba redno negovati in ščititi pred zunanjimi vplivi.

Nega rok se začne z vsakodnevnim umivanjem, po katerem roke namažemo z ustrezno negovalno kremo.

Tu in tam pa lahko svojim rokam privoščimo prav posebno nego. Takšna je tudi kraljevska nega rok in nohtov s parafinsko oblogo, ki vam je na voljo v Hiši lepote Porenta Ljubljana. Parafinska kopel dlani je še posebej odlična rešitev za suho, hrapavo in razpokano kožo na vaših rokah.


manikurageliranje nohtov manikura


Parafinska kopel dlani bo koži na rokah povrnila mehkobo, voljnost in prožnost

Parafinska kopel dlani bo kožo globinsko navlažila in dolgoročno nahranila s hranljivimi vitamini. Vaša koža na rokah bo tako znova mehka, voljna in prožna. Kopel pripravimo tako, da parafin, ki smo mu dodali eterična olja, segrevamo do dobrih 50°C in vanj večkrat zapovrstjo namočimo dlani in zapestja. Roki nato toplo zavijemo in uživamo v prijetnem prehajanju toplote in učinkovin iz parafina v naši roki. Po slabi uri se parafin shladi in 'rokavici' lahko odstranimo.

Zdravi in lepi nohti dajejo vtis splošnega zdravja in urejenosti posameznika, zato le privoščite svojim rokam in nohtom najboljšo nego. Manikura in kraljevska nega rok in nohtov bosta poskrbeli, da bodo vaše roke in s tem tudi nohti še dolgo sijali in jih boste lahko ponosno pokazali komur koli. Obiščite nas v našem salonu ali na naši spletni strani. Vabljeni!

Hiša lepote Porenta | Manikura, nega nohtov, nega rok, Ljubljana, parafinska kopel dlani - povezave do naše spletne strani: