Profesionalno striženje las za ženske, moške in otroke


VHiši lepote Porentase zavedamo, kako pomembno je kakovostno striženje las. V nasprotnem primeru lahko frizer naredi več škode, kot pa dejanske koristi. Zato naši frizerji nenehno spremljajo modne trende in se izobražujejo. Naše delo temelji na individualnem pristopu. Vedno skrbno preučimo strukturo vašega lasu in vam svetujemo idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog.


Dober frizer mora znati poslušati, saj nikakor ne sme zanemariti strankinih želja. Svoji stranki zna svetovati idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog.


Striženje lasKlasično ali modno striženje moških in ženskih las


Stranka se lahko odloči za klasično ali modno striženje las. Za klasično striženje (moških, ženskih) las so značilne ravne linije, stopničasto striženje las, paž in graduirani bob - paž. Tudi s klasičnim načinom striženja je mogoče ustvariti pričesko, s katero boste prav tako videti modno za vsako priložnost. Modno striženje (moških, ženskih) laspa je polno domišljije in kreativnosti, striženje je drzno. Odločite se lahko za asimetrijo, močne frufruje, izrazite sprednje in zadnje dele, ki jih dodelamo z detajli in še podkrepimo z barvo. Vas zanima, kakšna je cena za striženje las? Cenik striženja las priča o ugodnih cenah.

VEČ O NEGI OBRAZA


striženje las ob polni luniStriženje las ob polni luni


Ste vedeli, kaj prinese striženje las ob polni luni? Že stoletja je znano, da ima luna velik vpliv na počutje ljudi. Lunarni ciklusi med drugim vplivajo na zdravje in nego las ter na stilsko oblikovanje las. Čas, ko luna raste (od prazne do polne lune), naj bi bil zelo ugoden za striženje in s tem za boljšo in bolj bujno rast las.Čas, ko luna narašča, je primeren tudi za regeneracijo las, to obdobje je tako zlasti primerno za obnavljanje lasne strukture. Več preberite tukaj: https://www.vsi.si/kiama/frizer-v-ljubljani.


Za vse tiste, ki imajo kratko pričesko in jo želijo obdržati, je priporočljivo striženje pri polni luni.