Barvanje las - izbira prave barve pomembna


Ste s svojo pričesko sicer zadovoljni, vendar si želite določene spremembe? To boste dosegli tudi s spremembo barve las. Barvanje las je danes postalo nekaj vsakdanjega, saj si vedno več ljudi barva lase. Čeprav pri tem še vedno izrazito prevladujejo ženske, se delež moških, ki si barvajo lase, vztrajno povečuje.


Prava barva las dela prave čudeže, zato je njena izbira še kako pomembna. Pri iskanju prave barvne nianse je dobro upoštevati naravno barvo las in barvo polti. V Hiši lepote Porenta se zavedamo, da izbira prave barve za lase ni enostavna in predstavlja uskladitev strokovnega znanja frizerja in želje stranke. Zato se bomo ob vašem obisku pogovorili o željah, pričakovanjih in o vašem stilu, nato pa bo frizer skupaj z vami izbral (novo) barvo las in obliko pričeske. Na koncu pa vam bomo podali tudi nekaj nasvetov o pravilni negi vašega lasišča oz. las.

NUDIMO TUDI MOŠKO STRIŽENJE! PREVERITE TUKAJ!žensko striženje lasStriženje in barvanje (dolgih) las je kljub višji ceni najbolje prepustiti strokovnjakom


Eno od osnovnih priporočil pri barvanju las je, da moramo glavno pozornost posvetiti sami kakovosti in varnosti barve in pa strokovni storitvi. Čeprav je barvanje las postalo tako enostavno, da si lahko lase pobarvamo sami v zavetju našega doma, vam vseeno svetujemo, da striženje in barvanje las, še zlasti barvanje dolgih las, kljub temu, da je cena nekoliko višja, prepustite strokovnjakom. Zdravje las in njihov lep videz sta za frizerski salon v Hiši lepote Porenta na prvem mestu, zato naši frizerji pri svojem delu uporabljajo samo vrhunske izdelke. Tako za barvanje kratkih, srednje dolgih in dolgih las (cena odvisna od dolžine) uporabljamo profesionalne barve za lase blagovne znamke Revlon in barve brez amoniaka NAYO ter Coloring Green.

Privoščite si tudi celostno stilsko preobrazbo! Več si preberite tukaj: http://www.hisalepoteporenta.si/stilska-preobrazba


Poleg standardnih frizerskih storitev, kot sta striženje in barvanje las, vam frizerski salon v Hiši lepote Porenta ponuja tudi različne specialne nege las in lasišča, manikure, pedikure in nego obraza!. Obiščite nas!

Hiša lepote Porenta - najboljše striženje in barvanje dolgih las v Ljubljani. Cena frizerskih storitev je tako ugodna, da vas bo navdušila.Preverite cenik naših storitev in nas obiščite!

frizerski salon porentastriženje in barvanje las