Kozmetični salon Hiša lepote Porenta v Ljubljani - nudimo vrhunsko nego obraza

Kozmetični salon v Ljubljani Hiša lepote Porenta je skozi dolgoletno tradicijo postal med najbolj priljubljenimi kozmetičnimi centri na svojem področju, saj ponuja najboljše razmerje med kvaliteto in ugodno ceno. V našem kozmetičnem salonu v Ljubljani lahko izbirate med bogato ponudbo negovalnih tretmajev, anti-age nego obraza in telesa (fotopomlajevanje,..), trajno odstranitev dlačic ali oblikovanje telesa, lahko pa vam ustvarimo tudi permanentni make up ali vas naličimo za izbrano priložnost.

NUDIMO TUDI KLASIČNO MASAŽO!

Hiša lepote Porenta v Ljubljani ponuja raznovrstno nego obraza

Med našimi strankami so najbolj priljubljeni ravno negovalni tretmaji obraza, ki kožo nahranijo, obnovijo in ji povrnejo sijoč videz. V kozmetičnem salonu v Ljubljani se zavedamo kako pomembna je nega kože zato pred nego najprej opravimo pregled in posvet, da skupaj ugotovimo kaj vašemu tipu kože najbolj ustreza. Ponudba nege obraza obsega negovanje z dermatološko kozmetiko, pomlajevanje kože z anti-age postopki kot je na primer fotopomlajevanje, masažo obraza in dekolteja, lahko pa se odločite tudi za kriopiling, oblikovanje obrvi, itd. Na podlagi naših bogatih izkušenj vas v bomo tudi praktično naučimo kako s pravilno nego obraza in vsakodnevno uporabo kozmetike doma dosežete, da bo vaša koža vedno sijoča, brez aken in rdečice.

nega obraza ljubljananega obraza ljubljana

Izdelava permanentnega make up tudi v Hiši lepote Porenta v Ljubljani

Vsakodnevno jutranje ličenje nam vzame dragocen čas, ki bi ga zjutraj mogoče raje namenili poležavanju ali pitju kavice, zato postaja permanentni make up vedno bolj priljubljen tudi pri nas. Permanentni make up je kozmetična tehnika nanašanja rastlinskega pigmenta v povrhnjo plast kože in vam omogoča, da ste vsak dan urejeni brez posebnega truda. Pigmentacija po treh letih počasi zbledi, a z rednimi popravki lahko vzdržujete lepo barvo in obliko. Lahko zbirate med obrobo oči (na zgornji in spodnji veki), obrobo in polnjenjem ustnic in obrvi.

Vabljeni v naš kozmetični salon v Ljubljani kjer je razvajanje in negovanje cenovno dostopno vašemu žepu. Več informacij pa lahko dobite na naši spletni strani.