Klasična masaža ali švedska masaža najbolj razširjena oblika masaže

Masaža je najstarejša in najbolj preprosta oblika zdravljenja. V tradicionalnih kulturah, še zlasti na Vzhodu, je zavest o koristih masaže za ljudi vseh starosti nekaj popolnoma samoumevnega.

Klasična masaža, ki jo ponekod imenujejo tudi švedska masaža, je najbolj razširjena vrsta masaže v Evropi in tudi v Ljubljani. Klasična masaža nam pomaga doseči telesno in duševno sprostitev, saj ugodno vpliva na splošno počutje, pospešuje delovanje krvnega in limfnega obtoka ter uspešno odpravlja stres in napetost mišic. Klasična oz. švedska masaža je tudi odlična rešitev v boju proti celulitu in pri hujšanju.

Klasična masaža celega telesa zajema masažo hrbta, spodnjih okončin in podplatov, zgornjih okončin in dlani ter prsnega koša. Dokaj močni masažni prijemi so popolnoma neboleči in sproščujoči. Če ne želimo masaže celega telesa, se lahko odločimo tudi za delno klasično masažo. Najpogostejša izbiri sta delna masaža hrbta in nog.

Masaža v LjubljaniMasažno olje blagodejno vpliva na telo

Klasična masaža telesa je masaža celega telesa z masažnim oljem, ki ga s posebnimi tehnikami vtiramo v kožo in tako povsem sprostimo telo. Masiranje z oljem ugodno vpliva na kožo, podkožje, podkožno maščobno tkivo, skeletne mišice, sklepe in obsklepne mišice. Klasična švedska masaža uporablja pet masažnih tehnik: glajenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje. Vmes pa tudi upogibanje ali raztezanje posameznih delov telesa.

V Hiši lepote Porenta izvajamo tudi posebno klasično masažo EVA, kjer klasična masaža poleg masažnega olja vključuje tudi masažne kroglice. Obenem so vam poleg klasične masaže v naši hiši dobrega počutja v Ljubljani na voljo tudi orientalske masaže, protistresne in refleksne masaže ter aromaterapija in algoterapija.

Masaže v Ljubljani - v hiši dobrega počutja tudi masaža z zelišči

Vsem, ki si želite posebnega razvajanja, lahko Hiša lepote Porenta ponudi tudi masažo z vročimi zelišči Pantai Herbal. Masaža z zelišči se izvaja v prijetnem ambientu in ob sproščujoči orientalski glasbi s posebnimi masažnimi tehnikami. Masira se z dvema snopičema, v katera je zavita mešanica različnih zelišč, in se ju pomaka v vročo oljno kopel. Masaža z zelišči je čudovita senzorična izkušnja, ki sočasno prebudi naša čutila za dotik in vonj. Lahko se izvaja kot masaža hrbta ali masaža celega telesa. Masaža z zelišči je nepozabno doživetje.

klasična masaža in razvajanje

Naredite nekaj zase in za svoje zdravje in spoznajte blagodejen učinek masaže. Pokličite nas še danes in si rezervirajte svoj termin. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

Hiša lepote Porenta | Klasična masaža, švedska masaža, masaže v Ljubljani, masaža za dva - povezave do naše spletne strani: