Umetne trepalnice - ugodna cena za naraven, zapeljiv in skrivnosten videz

umetne trepalniceNi je ženske, ki ne bi želela lepih, močnih, dolgih, gostih in privihanih trepalnic. Tako so v zadnjih letih zadnji modni trend postale umetne trepalnice. Cena podaljševanja trepalnic je še zlasti ugodna v Hiši lepote Porenta, kjer vam je poleg podaljševanja trepalnic na voljo tudi permanentno barvanje trepalnic.Umetne trepalnice cenik je na voljo na spletni strani) so odličen pripomoček, ki lahko ustvarijo takojšen volumen, dramatičnost ali pa preprosto samo naravno poudarijo pogled. Vendar le, če boste izbrali prave. Napačen izbor umetnih trepalnic ima namreč ravno nasproten učinek. Več preberite tukaj:http://www.hisalepoteporenta.si/permanentno-podaljsevanje

Za podaljšanje trepalnic se lahko odloči skoraj vsaka, ki nima preobčutljivih oči ali kože. Umetne trepalnice odsvetujemo tudi strankam, ki nimajo trepalnic ali pa so te močno poškodovane.

Umetne trepalnice Luxuslashes Foconyes

V Hiši lepote Porenta pri postopku podaljševanja trepalnic uporabljamo tehniko Luxuslashes Foconyes, ki prinaša številne prednosti. Med drugim tudi to, da z njimi ne boste več potrebovale maskare in boste vedno urejene. Luxuslashes Foconyes umetne trepalnice (cena je več kot dostopna) vam bodo prihranile prenekatero jutranjo in večerno minuto. In samo ve boste vedele, da umetne trepalnice niso prave. Cena umetnih trepalnic je ob vseh njihovih prednostih zanemarljiva.

PREVERITE TUDI GELIRANJE NOHTOV

Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, podaljšane trepalnice so izredno lahke in mehke. Postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč in traja približno dve uri.

Umetne trepalnice - cena postopka vključuje tudi strokovne nasvete

Postopek podaljševanja trepalnic Luxuslashes izvaja za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pomagala vam bo izbrati umetne trepalnice, ki bi vam najbolj ustrezale. Obenem pa boste dobili tudi nasvete o tem, kakšna je pravilna nega za podaljšane trepalnice. Umetne trepalnice bodo ob upoštevanju teh navodil ostale dolge, čvrsto pritrjene, mehke in sijoče.

umetne trepalnice cena

V Hiši lepote Porenta vas čakajo najboljše umetne trepalnice. Njihova cena vas bo zagotovo navdušila. Obiščite nas.