Ne skrbite več zaradi svojih let, saj vam jih pomlajevanje obraza skrije

Veliko ljudi se z leti vse bolj trudi zakriti znake staranja, pri čemer izjemno pomaga pomlajevanje obraza, ki ga izvajamo v našem salonu. Smo specializirani za tretmaje vseh vrst in nudimo različne vrste nege, med katerimi je pomlajevanje obraza vse bolj priljubljeno tako med ženskami kot moškimi. Pri nas temeljito in strokovno izvajamo več metod pomlajevanja obraza, ki vse temeljijo na licencah svetovno znanih strokovnjakov. Tako vam odpravimo gubice in madeže na koži, kar so najbolj vidni znaki staranja. Ste vedeli, da je koža edini del našega telesa, kjer se staranje neposredno kaže? Ko se odločite za pomlajevanje obraza pri nas, s tem naredite tudi korak k bolj mladostnemu in zdravemu videzu. Izbirate lahko med liftingi in specialnimi negami, kjer izstopa pomlajevalni tretma s hialuronskimi kislinami - tako imenovana diamantna nega obraza z vitalaserjem ter Sothys Secrets nega.

Pomlajevanje obraza

Vsaka nega v salonu se začne s temeljitim čiščenjem obraza

Ne glede na to, za katero vrsto nege se odločite, vsako srečanje kozmetičarka začne s temeljitim, a nežnim čiščenjem obraza. Vse nečistoče, ki so se nabrale na vaši koži, so odstranjene in pripravljena je podlaga za nadaljnje delo pomlajevanja obraza. Med vsako seanso čiščenje obraza nadgradimo z dodatnimi elementi nege: nadaljnjim čiščenjem, pilingom, masažo, vapozonom ali vtiranjem različnih blagodejnih sestavin. Vsaka od neg je preizkušena in preverjeno deluje, kar dokazujejo naše številne zadovoljne stranke. Nege obraza ne jemljemo zgolj kot zunanjo dejavnost na vašem telesu, ampak tudi kot notranje sproščanje. Zato poskrbimo, da ste med vsako nego sproščeni in da uživate v razvajanju. Navsezadnje je to čas za vas, za pomlajevanje obraza in za vaše telo, ki je ves čas v pogonu, zato mu je treba privoščiti sprostitev.

Več o čiščenju obraza

Pri nas izvajamo nego kože vseh vrst, zlasti se posvetimo negi mastne kože

Morda se kdo še vedno moti v prepričanju, da je nega kože potrebna zlasti, če imamo težave z aknami ali kako drugo anomalijo na koži. Čeprav je nega mastne kože med pogostejšimi zahtevami naši strank, pa še zdaleč ni edina naša dejavnost. Vsaka koža, ne glede na tip, si zasluži in potrebuje redno nego. Sem spada poleg rednih obiskov v salonu tudi domača nega. Pri nas vam svetujemo tudi glede izdelkov za domačo uporabo. Skupaj z našim tretmaji vam takšni izdelki zagotavljajo salonsko nego tudi doma ter zaokrožujejo garancijo vitalnosti in dobrega počutja, ki sta naš zaščitni znak. Izkušene roke naših kozmetičark vam med čiščenjem obraza pričarajo na obraz nasmešek, medtem ko uživate v tonih mirne glasbene podlage ter se prepuščate blagodejnim gibom in masažam ter bogatim sestavinam naših produktov.  

Čiščenje obraza

Poleg vrhunskih izdelkov vam svetujemo glede domače večerne nege obraza

Ker je tudi večerna nega obraza del domače nege, vam ob vsakem obisku priporočimo še dodatne načine za ohranjanje zdrave in sijoče kože. Poleg izdelkov iz naše ponudbe vam tako pokažemo tudi, kako lahko doma z nekaj majhnimi spremembami in minimalnim časovnim vložkom naredite čudeže za svojo kožo. Seveda  ne smete pozabiti na zdravo prehrano in gibanje, ki sta prav tako del skrbi za telo. Vse to in še več vam radi izdamo tudi osebno, zato vas vabimo, da se nam pridružite in postanete del zadovoljne družine strank Hiše lepote Porenta. Že 35 let z velikim zadovoljstvom spremljamo naše zveste stranke, ki se vedno rade vračajo. Skozi leta vas dodobra spoznamo in se vam vedno popolnoma posvetimo. Koža sčasoma dobiva zahtevnejše potrebe, ki jih vedno obravnavamo strokovno, temeljito in ustrezno. Naše sodelavke so temeljito izučene in se dodatno izobražujejo, da vam vedno lahko nudimo samo najboljše. Prepričajte se o naši kakovosti, ki je resnično izjemna. Na naši spletni strani najdete podrobne opise vseh vrst neg ter obrazec za povpraševanje.

Več o negi mastne kože