Nega kože na obrazu: aknasta, mastna ali suha koža? Mi poskrbimo za vse

Nega kože na obrazu v Hiši lepote Porenta zajema različne tretmaje, s katerimi pripomoremo k lepšemu videzu, elastičnosti in bolj zdravi koži. Nega kože poteka pod vodstvom usposobljenih kozmetičark, ki se na svoje delo odlično spoznajo. Nega kože je prilagojena vsakemu posamezniku, zato je primerna prav za vse, ki si želite zdravo in napeto kožo na obrazu. Ne glede na to, kakšno kožo imate, zagotavljamo vam vrhunsko nego tako aknaste, kakor tudi mastne in suhe kože. Vabljeni v Hišo lepote Porenta, kjer bomo poskrbeli za ustrezno nego vaše kože na obrazu in dekolteju. Prepričani smo, da se boste po končanem tretmaju v svoji koži počutili bolj samozavestno in ne le to, izgledali boste fantastično.

Nega kože na obrazu

Nega kože in masaža obraza 

Hiša lepote Porenta je kozmetični salon, ki se lahko pohvali s 34-letno tradicijo. Ponujamo vam različne tretmaje za nego kože in obraza, med drugim tudi čiščenje obraza ter masažo obraza. Poleg vrhunske nege kože na vašem obrazu s kozmetiko vrhunske kakovosti, vam ponujamo še celo vrsto drugih storitev: oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic, depilacije, pilinge obraza, diamantno nego obraza z vitalaserjem ter Sothys anti-age nego, klasične ter orientalske masaže itd. Z veseljem vam bomo tudi pomagali z nasveti o pravilni negi kože, ki jo lahko izvajate tudi doma. Vabljeni v Hišo lepote Porenta, kjer bomo poskrbeli za vse tipe kože: nego aknaste kože, nego mastne kože in nego suhe kože.

Več o masažah v Hiši lepote Porenta

Specialna nega obraza – diamantna nega obraza z vitalaserjem ter Sothys anti-age nega

Temeljita terapija proti staranju v petih korakih obnovi dinamiko celičnih funkcij in optimizira običajno delovanje celic. S kombinacijo naravnih peptidov povečamo zbir zdravih celic in obnavljamo celično komunikacijo za zaščito DNK strukture.

Nega z diamantnim pilingom se izvaja z aparatom za diamantni piling. Brus z diamantno konico odstrani vse plasti odmrle kože.

Nega aknaste in mastne kože