Moške frizure za vse generacije in sloge


Danes je vse več moških, ki svoj videz prilagajajo svetovnim trendom: košate brade, moška figa ... in še in še je modnih smernic. Če primerjamo moške frizure včasih in danes, je zelo težko, da ne bi opazili drastičnega premika v raznovrstnosti njihovega stila. Mnoge pričeske, ki so bile nekoč rezervirane izključno za ženske, so danes enako priljubljene tudi pri osebah moškega spola.
Moški se pri izbiri modne moške frizure velikokrat odločajo predvsem glede na to, kaj je praktično. Mirne duše lahko rečemo, da moški svojim frizuram namenjajo enako pozornost kot drugim dejavnikom, ki vplivajo na videz, recimo kakšne čevlje bodo obuli in kakšno majico bodo kupili. Zlasti pri športnikih so priljubljene moške frizure za kratke lase, tisti, ki jih dolgi lasje pri delu in v prostem času ne ovirajo, pa se lahko malce bolj ''izživljajo''.

modne moške frizure hiša lepote porenta


Izbira modne moške frizure odvisna od več dejavnikov


modne moške frizure za kratke laseNa izbiro prave moške pričeske v prvi vrsti vpliva oblika obraza, kateri mora pričeska pristajati. Drugi dejavnik, ki vpliva na izbiro, je vzdrževanje. Kako pogosto se boste morali striči, da bo pričeska vedno v brezhibnem stanju? Vprašanje, ki si ga mora postaviti vsak moški je, ali ste pripravljeni negovati pričesko z različnimi proizvodi? To za seboj potegne tudi vprašanje, če ste pripravljeni za te izdelke porabiti določen denarni znesek, da boste z njimi vzdrževali vedno enako urejeno frizuro. Pomembna je tudi oprema: ste recimo pripravljeni uporabljati fen, zato da bi vaša frizura vedno urejena do potankosti? Velik kriterij pri izbiri modne moške frizure predstavlja življenjski stil. Kakšno garderobo nosite in kako bi opisali vaš življenjski stil, saj se mora pričeska skladati z njim. Vprašati se morate tudi, ali je nova frizura dovolj praktična za vašo službo? Zelo pomembno je, da si še pred obiskom frizerja odgovorite na zgoraj navedena vprašanja. Še bolje pa je, če s seboj prinesete sliko želene moške frizure, saj ni boljšega načina, da mu razložite, kaj želite kot je ta, da mu pokažete izbrano frizuro.


Obiščite Hišo lepote Porenta, kjer nam modne moške frizure niso tuje. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani www.hisalepoteporenta.si.