Žensko striženjeŽensko striženje - ženski frizer je danes postavljen pred velik izziv

Žensko striženje zadnje čase frizerjem predstavlja velik, skorajda umetniški izziv. Dober ženski frizer bo znal upoštevati vse ključne naloge, da bo stranka iz frizerskega salona odšla zadovoljna s svojo novo podobo. Ves čas mora spremljati najnovejše modne trende in se dodatno izobraževati. Znati mora poslušati, saj nikakor ne sme zanemariti strankinih želja. Prepoznati mora idealno pričesko glede na obliko obraza, linijo glave, tip las ter osebnost in življenjski slog. Vse to mora upoštevati tudi pri nasvetih svoji stranki. Pričeska predstavlja ogledalo naše osebnosti in navadno se za njeno spremembo odločimo takrat, ko zaključimo z nekim poglavjem in pričnemo novo, na primer ko nastopimo prvo resno službo. Nekatere ženske pa se za spremembo pričeske odločijo preprosto takrat, ko se po določenem času naveličajo enega in istega sloga. Želje po spremembi ženske pričeske so zagotovo veseli tudi frizerji. Ti so naravnost navdušeni nad ženskami z daljšimi lasmi, ko se te odločijo za večjo spremembo, na primer za krajše lase.

modno žensko striženjeŽenske pričeske glede na obliko in morfologijo obraza

Premišljeno izbrana pričeska ter kakovostno žensko striženje lahko ženskam zelo olajšata izbiro. Možnosti oblikovanja je nešteto in v le nekaj trenutkih lahko popolnoma spremenite vaš videz. Zato pa je pomembno, da izberete pričesko, ki ustreza vaši obliki obraza, vaši osebnosti in načinu življenja. Skrbno izbrane ženske pričeske lahko obenem dobro prikrijejo razne pomanjkljivosti, ki jih hočete zakriti, poudarijo pa tiste poteze in prednosti, ki jih želite izpostaviti.

Pri izbiri ustrezne pričeske si lahko pomagate z obliko vašega obraza. V grobem ločimo ovalen, podolgovat, srčast in kvadraten obraz. Skoraj noben obraz ne sodi samo v eno kategorijo, ampak je kombinacija vsaj dveh tipov obraza. Izbiro ustrezne pričeske, ki mu bo ustrezala, pa vam bo olajšal tudi ženski frizer.

Modno žensko striženje v Hiši lepote Porenta

Naša frizerska ekipa vam z izbiro profesionalnih frizerskih tehnik in preparatov lahko ponudi vrhunsko storitev, kakršno ste vedno želeli. Z vami se bomo najprej pogovorili o vaših željah, pričakovanjih ter o vašem slogu. Nato pa bomo skupaj izbrali (novo) barvo las, obliko pričeske in nenazadnje nego za vaše lasišče in lase v salonu in doma. Naši frizerji se tudi za vaše zadovoljstvo ves čas izobražujejo na področju prepoznavanja morfologije obraza, tehnik striženja in barvanja in obenem sledijo modnim trendom.

Zato, drage dame, nikar ne odlašajte in se odločite za vrhunsko žensko striženje. Obiščite nas salon, kjer vam bo naš ženski frizer posvetil vso svojo pozornost. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Hiša lepote Porenta | Žensko striženje, ženski frizer, ženske pričeske - povezave do naše spletne strani: