Klasično in modno striženje las


Striženje las je zelo pomemben del osebne higiene. Lasje bodo lepši in bolj zdravi. Profesionalni frizerji znajo lase ostriči tako, da ohranijo strukturo ter se ne poškodujejo. Zelo pomembno je, da oseba ve, kako se striže las, saj lahko v nasprotnem primeru naredi več škode, kot pa dejanske koristi.


Dober frizer nenehno spremlja modne trende in se izobražuje. Znati mora poslušati, saj nikakor ne sme zanemariti strankinih želja. Svoji stranki zna svetovati idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog. Stranka se lahko odloči za klasično ali modno striženje las.


Klasično striženje odlikujejo ravne linije, stopničasto striženje, paž in graduirani bob - paž. Tudi s klasičnim načinom striženja je mogoče ustvariti pričesko, s katero boste prav tako videti modno za vsako priložnost. Modno striženje las je polno domišljije in kreativnosti, striženje je drzno. Odločite se lahko za asimetrijo, močne frufruje, izrazite sprednje in zadnje dele, ki jih dodelamo z detajli in še podkrepim z barvo.

striženje lasžensko striženje


Žensko striženje - izziv, ki mu je kos le dober frizer


Ženske smo rade urejene in opažene. Lepo naličen obraz, brezhibna oblačila in urejene roke mora dopolnjevati tudi urejena ženska pričeska. Kvalitetno žensko striženje bo poudarilo vaš obraz, a tudi osebnost in vaš oblačilni slog.
Žensko striženje, tako klasično kot modno striženje las, predstavlja velik izziv za vsakega frizerja, ki mu je kos le dober frizer. Ta bo znal upoštevati vse ključne točke, da bo stranka iz frizerskega salona odšla zadovoljna s svojo novo podobo. In katero bo ponosno nosila še dolgo časa po odhodu iz salona.


Zato, drage dame, nikar ne odlašajte in se odločite za vrhunsko žensko striženje. Vabljeni v frizerski salon v Hiši lepote Porenta, je vas čaka najboljši frizer za modno žensko striženje las v Ljubljani. Na voljo so vam tudi številne druge storitve, kot je na primer podaljševanje trepalnic. Za več ugodnih in kakovostnih storitev Hiše lepo Porenta obiščite našo spletno stran: http://www.hisalepoteporenta.si/.Obiščite nas.

NEGA OBRAZA

MOŠKO STRIŽENJE