Klasična nega obraza vrača koži vlago in mehkobo


Klasična nega obraza, katere cena je v Hiši lepote Porenta zelo ugodna, bo poskrbela, da bo vaša koža na obrazu zdrava, čista in sijoča, predvsem pa da bo dobila dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo. Koža na obrazu je namreč najbolj izpostavljena zunanjim obremenitvam, zato je redna klasična nega obraza (ne glede na ceno) še kako pomembna. Zunanji dejavniki, kot so onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime, lahko kožo na obrazu tako poškodujejo, da se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha. Suha koža lahko srbi, zateguje, v skrajnih primerih pa tudi poka, kar je zelo boleče.
Da bi bila klasična nega obraza oz. sam postopek nege obraza ustrezen, moramo poznati naš tip kože, saj na tej podlagi izbiramo primerne kozmetične ali naravne pripravke, saj je naravna nega za obraz vedno bolj priljubljena.

POGLEJTE TUDI NAŠE STORITVE FRIZERSKI SALON!


Klasična nega obraza se začne s temeljitim čiščenjem


Čiščenje kože lahko razdelimo na dnevno čiščenje, kamor bi lahko prišteli splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter celo uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje pomeni uporabo mask in pilingov, globinsko čiščenje obraza pa je najbolje opraviti mesečno in to kar v kozmetičnem salonu. Čistilna nega kože je še posebej primerna za kožo, ki jo pestijo akne, ogrci ali povečano delovanje žlez lojnic. Temeljito čiščenje kože na obrazu bo kožo pripravilo na ročno masažo obraza, ki bo spodbudila prekrvavitev kože in ji povrnila prožnost. Masaži sledi nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki bo poskrbel za naraven in zdrav videz kože.

klasična nega obrazanega obraza ljubljana


Nega obraza - ugodno v Hiši lepote Porenta Ljubljana


Vas zanima, koliko stane klasična nega obraza? Cena oz. cenik storitev se nahaja na naši spletni strani. Poleg klasične so na voljo še številne druge nege obraza katerih cena je ravno tako ugodna kot je cena za klasično nego obraza. Nikar ne odlašajte in si še danes rezervirajte termin. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani: www.hisalepoteporenta.si!