Nega trepalnic pomembna v vseh letnih časih

Redna in pravilna nega trepalnic je ravno tako pomembna kot nega kože, las in nohtov. Negovalni serumitrepalnicamdajejo volumen, obenem pa jih tudinegujejo. Obstajajo različni serumi, ki trepalnice poživijo, poskrbijo za njihovo vlažnost in spodbujajo k njihovi rasti. Pomembno je, da pred spanjem odstranite maskaro, saj si le tako lahko trepalnice odpočijejo in zadihajo. Če tega ne počnete, se lahko koren trepalnic izsuši.

MASAŽA HRBTA

Izogibajte se prepogosti uporabi vodoodpornih maskar. Vodoodporne maskare namreč trepalnicam poberejo vso vlago, posledica pa so suhe, krhke in polomljene trepalnice, ki pospešeno izpadajo. Poleg tega je njihova sestava in mazljivost drugačna, zato nikakor ne morejo pričarati tako željenega globokega pogleda.

Umetne trepalnice - pravilna nega po podaljšanju poveča obstojnost trepalnic

Še posebno pomembna pa je nega umetnih trepalnic v prvih urah po nanosu, saj je od tega odvisna njihova obstojnost. Toplo vam priporočamo, da se v prvih dveh urah izogibate močni pari in vlagi ter na trepalnice ne nanašate ničesar. Umetne trepalnice morajo ostati na suhem. Po preteku dveh ur je pomembno, da nega trepalnic ne vključuje izdelkov na oljni osnovi in da s svojimi trepalnicami ravnate nežno ter da jih redno čistite.

permanentno barvanje trepalnic

Nega trepalnic - permanentno barvanje trepalnic


Permanentno barvanje trepalnic je trenutno dokaj priljubljena storitev, saj po njeni zaslugi ni več potrebno vsakodnevno nanašanje maskare (obarvane trepalnice izgledajo podobno, kot bi jih namazali z maskaro). Permanentno barvanje trepalnic lahko nadomesti nanos maskare za kar 4 tedne. Vaše oči bodo vedno in povsod poudarjene, za kar tudi maskara ne more vedno poskrbeti (npr. plavanje pod vodo, ipd.). Permanentno barvanje trepalnic predstavlja tudi ugodno rešitev tudi za tiste, ki ste alergični na maskare. Barvanje trepalnic si lahko omisli prav vsak ne glede na barvo pigmenta. Več o negi telesa:http://www.hisalepoteporenta.si/nega-telesa

Obiščite Hišo lepote Porenta, kjer vas čaka profesionalna nega trepalnic po ugodni ceni. Če vas zanima podaljševanje trepalnic, vas bo naš popust za podaljševanje trepalnic zagotovo razveselil. Cena podaljšanja trepalnic še nikoli ni bila tako ugodna. Ugodno je tudi permanentno barvanje trepalnic. Vabljeni.

trepalnice podaljševanje cena