Pomlajevanje obraza vrača koži sijoč in mladosten videz

Pomlajevanje predstavlja neagresiven in varen način, ki koži povrne zdravje in s tem tudi lepoto. Klasične kirurške metode za pomlajevanje kože so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga. Zato se vedno več ljudi odloča za nekirurško pomlajevanje obraza. Izkušnje številnih lasersko pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu označujejo za eno izmed najučinkovitejših tehnik glajenja gub in pomlajevanja kože.
Koža na obrazu je izpostavljena številnim obremenitvam, zato se na njej hitreje pokažejo znaki staranja. Koža izgubi sijaj in napetost, pojavijo se gubice in gube, kasneje tudi povešena in ohlapna koža. Zaradi pretiranega izpostavljanja soncu se lahko na koži pojavijo rjave lise, s staranjem pa obrazne mišice oslabijo, kar še dodatno postara poteze obraza.
Z nekirurško metodo pomlajujemo predvsem vrhnje plasti kože, tako da odstranimo pigmentne madeže, globoke pore, drobne brazgotine, gubice in gube, vplivamo pa lahko tudi na volumen obraza.

Pomlajevanje

Več o negi obraza:https://www.vsi.si/kiama/nega-obraza-cenik

Lasersko pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obrazaEno najučinkovitejših orodij za odstranjevanje gub in neprivlačnih madežev predstavlja pomlajevanje obraza z laserjem. Za razliko od ostalih tehnik laser poleg eksfoliacije kože tudi zategne kolagenska vlakna in na naraven način spodbudi elastičnost kože. Po posegu so pacienti videti tudi do deset let mlajši, prav toliko časa pa se kažejo rezultati. Lasersko pomlajevanje obraza z laserjem je primerno tudi za odstranjevanje pigmentnih sprememb tkiva oziroma lezij in brazgotin, ki so posledica mozoljavosti. Tehnika je primerna za vse tipe kož.


Laser je torej učinkovit pri:

  • glajenju zmerno globokih gub,
  • starostnih pegah,
  • neenakomernem tenu kože,
  • od sonca poškodovani koži,
  • brazgotinah, ki so posledica mozoljavosti.

DOMAČA NEGA KOŽE

Naravno pomlajevanje obraza

Če se želimo vsaj za nekaj časa izogniti kirurškim postopkom za pomlajevanje kože, npr. obraza, lahko za videz naše kože veliko naredimo z uravnoteženo prehrano, skrbjo za zdravje (ne izpostavljajmo se soncu, ne kadimo, dovolj se gibamo, dovolj spimo, ubranimo se stresa s pomočjo sprostitvenih tehnik, masaže, aromaterapije ...), z dnevno skrbjo za svojo kožo in s tehnikami estetske medicine oz. postopki za pomlajevanje kože, ki ohranjajo vitalne aktivnosti kože.

NEGA OBRAZA