Umetne trepalnice, ki delujejo povsem naravno, s pomočjo profesionalnega podaljševanja trepalnic

Umetne trepalnice so bile takrat, ko so se prvič pojavile na tržišču, zares videti takšne, kot nakazuje njihovo ime, torej umetne. Vendar se zdi dandanes to poimenovanje precej krivično, saj je prišlo na področju umetnih trepalnic oz. podaljševanja trepalnic do velikega napredka. Prav zato smo se v Hiši lepote Porenta odločili, da izpostavimo nekaj najpogostejših zmot, povezanih z umetnimi trepalnicami, obenem pa vam podrobneje predstavimo naš postopek podaljševanja trepalnic. V Ljubljani, kjer se nahaja naš salon, pa nas lahko obiščete tudi osebno in preverite, kako se teorija 'zgostitev in podaljševanje trepalnic' obnese v praksi.

permanentno podaljševanje trepalnic

Miti o umetnih trepalnicah

Očitki tistih, ki so skeptični glede umetnih trepalnic, se nanašajo predvsem na to, da so takšne trepalnice vpadljive in neestetske, saj je mogoče že na prvi pogled opaziti, da ne gre za prave trepalnice. Pogosto je tudi mnenje, da so umetne trepalnice neprijetne za oči, saj naj bi ustvarjale občutek teže, ki je obremenjujoč tudi za veke. Nič manj ni razširjen niti mit, da je tudi sodoben postopek podaljševanja trepalnic boleč, dolgotrajen in da ne daje želenih rezultatov; trepalnice naj bi bile na koncu zlepljene, prišlo pa naj bi celo do uničenja naravnih trepalnic.

Podaljševanje trepalnic - kozmetični salon Porenta Ljubljana

Umetne trepalniceŠtevilne zadovoljne stranke, ki se odločijo, da izvedbo storitve podaljševanja trepalnic prepustijo nam, so za nas najboljši možen dokaz, da so našteti miti ravno to - zgolj miti. V Hiši lepote Porenta v Ljubljani podaljševanje trepalnic izvajamo vsakodnevno, povpraševanje po storitvi pa praktično vseskozi narašča, kar očitno pomeni, da vse več žensk uspešno premaguje predsodke, za kar jim na koncu ni nikakor žal, saj imamo ogromno »povratnic«, ki so jih prednosti, ki jih omogočajo permanentne trepalnice, povsem očarale. Ena od glavnih odlik permanentnih trepalnic je vsekakor to, da vam praktično ne bo več treba uporabljati maskare, s čimer boste prihranile čas, ki je predvsem zjutraj, pri pripravi na odhod od doma, izjemno dragocen. Postopek je neboleč, pri njem pa uporabljamo le najkakovostnejše lepilo, za katerega je potrjeno, da je povsem varno. Z izjemno natančnostjo se posvetimo vsaki trepalnici posebej in nanjo nalepimo čopek svilenih trepalnic, s čimer dosežemo efekt podaljševanja trepalnic. Ljubljana je v predprazničnem času še posebej zanimiva tudi za prebivalce drugih slovenskih mest, zato upamo, da vas bo ob morebitnem obisku prestolnice pot zanesla tudi v naš salon.

Hiša lepote Porenta (Ljubljana) - podaljševanje trepalnic, ki se ga ne bi branile niti hollywoodske zvezdnice! Ne smemo tudi pozabiti na nego umetnih trepalnic, preberite več>>>