Nega obraza naj bo redna, za gubice poskrbite preden se pojavijo

čiščenje obraza

Nega obraza se razlikuje od osebe do osebe, zato jo je potrebno vedno prilagoditi določenem tipu kože in morebitnim težavam, ki jih stranka ima. Pogosto nas obiščejo ljudje, ki imajo določene probleme, kar je še en razlog več, da se je treba vsaki obiskovalki oz. obiskovalcu posvetiti individualno in nego obraza prilagoditi glede na videno in testirano. V našem lepotnem salonu v Ljubljani, negujemo obraz mnogim zvestim strankam, ki so z leti pridobile zaupanje in nas zaradi dobrih rezultatov redno obiskujejo. Tudi z nego aknaste kože dosegamo lepe rezultate in smo mnogo najstnikom omilili posledice hormonskih sprememb ter jim pomagali skozi najtežja leta odraščanja. Koža je najbolj izpostavljeni del telesa, ki se vplivom zunanjih dejavnikov ne more izogniti. Sleherni dan je izpostavljena mrazu, uničujočim sončnim žarkom, nečistočam v zraku, vetru, smogu in še čemu zato je nujno, da jo vsako jutro dobro zaščitite in vsak večer opravite temeljito nego in čiščenje obraza. Če nega obraza ni dobro prilagojena določenemu tipu kože, lahko ta kaj hitro postane suha, luskasta in pordela, lahko se razširijo pore, v najhujšem primeru pa se pojavijo nepravilnosti v pigmentu, madeži in razširjene kapilare. Koža izgubi sijaj, prožnost ter je videti starikava, uvela in brez življenja. V našem salonu v Ljubljani poleg nege obraza nudimo strankam tudi svetovanje kako pravilno poskrbeti za kožo zjutraj in zvečer, da bo ta ostala mladostna in sijoča, prav tako pa imamo v ponudbi kakovostno kozmetiko, ki bo vašemu obrazu in dekolteju dala le najboljše.

Kozmetični salon v Ljubljani vam poleg nege obraza nudi še druge storitve

Pravilno čiščenje obraza je za kožo zagotovo najpomembnejše in se spreminja tako kot se obdobja v življenju. V otroštvu je nega prilagojena nežnim obrazkom s katerimi običajno ni težav, razen v primerih, ki so povezani s hrano in alergijami. Takrat je najbolje obiskati pediatra, ki predpiše potrebno testiranje in morda tudi zdravljenje. V adolescenci pa se začnejo dogajati velike spremembe povezane s hormoni, ki nemalokrat povzročijo veliko težav mladostnikom in posledično tudi veliko sivih las staršem. Ker v puberteti koža postane mastna, se začnejo pojavljati ogrci, razširjene pore, mozolji in v najslabšem primeru akne. Potrebna je takojšnja reakcija in pravilna nega obraza, namenjena aknasti koži, preden bo le ta preveč prizadeta in poškodovana. Nega aknaste kože zajema globinsko čiščenje obraza, ki deluje antibakterijsko in pospešuje procese obnove kože. Akne povzročajo bakterije, ki žal prizadenejo skoraj 80% mladostnikov in po končani puberteti običajno izzvenijo, redko pa se lahko njihovo pojavljanje nadaljuje tudi v kasnejša leta. V teh primerih je potrebno izvajati globinsko čiščenje obraza redno, saj se lojnice pogosto zamašijo in lahko povzročijo tudi hujše poškodbe kože, ki zahtevajo operativne posege.

pomlajevanje obraza

Za čiščenje obraza si vzemite čas in uživajte trenutke namenjene sebi

Zakaj se ne bi, recimo, enkrat mesečno razvajali in si privoščili nego in čiščenje obraza pri strokovnjakih? Tudi sprostitev koži dobro dene, še posebej v sedanjem času, ki ga iz dneva v dan spremlja stres. Raziskave so pokazale, da stres ne le, da povzroča sive lase, temveč botruje tudi gubam ter obraz postara za precej let. Zato si privoščite sproščanje, pustite se razvajati, prav tako pa poskrbite za dovolj rekreacije, če vam le čas dopušča. Izognite se mestu in se gibajte na svežem zraku nekje višje, pri tem pa ne pozabite zaščititi svojo kožo s primerno kozmetiko, ki jo bo zavarovala pred sončnimi žarki. Pazite, da boste jedli zdravo in pestro hrano, ki bo skupaj s pravilno nego obraza dala čudovite rezultate. To lahko naredite sami, za vse ostalo pa bomo poskrbeli v našem lepotnem salonu v Ljubljani, kjer bomo nego obraza prilagodili potrebam vaše kože.

Vas zanima poleg nege obraza tudi nega telesa?