Pošlji povpraševanje

Nega obraza in kože na obrazu je izredno pomembna

V centru Ljubljane se nahaja vaš osebni kozmetični salon - Hiša lepote Porenta. Nudimo različne in kvalitetne storitve:

nega kože

VEČ O NARAVNI NEGI OBRAZA


Nega obraza in kože za zdravo in lepo kožo

Danes je naša koža prepuščena številnim obremenitvam, kot sta stres in nepravilna prehrana. Hiter način življenja vpliva na naše zdravje in na imunski sistem, ta pa vpliva tudi na kožo. Naše telo ima neverjetno sposobnost, da se lahko obnavlja samo - a ob vseh teh obremenitvah se naša koža obnavlja počasneje in slabše. Ker obnova ponavadi traja 28 dni, priporočamo, da se negi kože, še posebej koži na obrazu, posvetite enkrat mesečno. Nega kože na obrazu je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo - pravilna in kvalitetna nega obraza je ključna za zaviranje staranja. Koža na obrazu bo s tako nego postala mehka, sveža in bo videti mladostna.


Redna nega kože na obrazu za sijoč videz

nega kožeRedna nega kože na obrazu je nujna, če želimo, da bi bila naša koža na obrazu videti mladostna in sveža. Da bo nega obraza ustrezna, je dobro, če poznamo tip kože, na podlagi katerega potem izberemo primerne kozmetične preparate. Posebno pozornost zahteva koža na obrazu, ki je najbolj izpostavljena različnim vremenskim razmeram, denimo sončnim žarkom, zaradi katerih je naša koža suha. Nega suhe kože bo tako vsebovala vlažilne kreme, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo. Tudi problematična koža potrebuje posebno nego. S kakovostno kozmetiko in strokovnim pristopom kozmetičarke bo vaša koža ponovno vzpostavila ravnovesje. Nega kože na obrazu pa je odvisna tudi od vašega načina življenja - izogibajte se stresu, privoščite si dovolj spanja in ne lotevajte se hitrih, nepremišljenih diet. Zunanja in notranja pomoč je garancija za lepo kožo in večjo samozavest.

Nega kože na obrazu s kakovostno kozmetiko

Uporabljamo kakovostno kozmetiko, ki je po večini na voljo le v kozmetičnih salonih, zdraviliščih in pri strokovnih terapevtih. Vsi izdelki za nego kože so varni, učinkoviti in naravni, obdani z okolju prijazno embalažo, obenem pa ne vsebujejo olj, alkohola in umetnih dišav. V našem salonu nega obraza s zajema tudi posebno masažo, ki omogoča stimulacijo obraznih mišic, in tako dosežemo največji učinek.Vabljeni tudi na našo spletno stran!