Redna in pravilna nega kože za zdrav in sijoč videz

nega kože in piling za obrazSodoben način življenja vpliva na naše zdravje in na imunski sistem, ta pa vpliva tudi na kožo, ki je prepuščena številnim obremenitvam, kot sta stres in nepravilna prehrana. Najbolj je zunanjim obremenitvam izpostavljena koža na obrazu. Skrivnost nežne in prožne kože je v pravilni negi. Pravilna nega kože ohranja njeno čvrstost in zabriše nekatere spremembe, ki jih prinaša čas. Redno nego kože pa naj dopolnjujejo uravnotežena prehrana, vlaženje in zaščita pred soncem in vetrom. Pomembno je tudi, da uporabljamo izdelke, ki so namenjeni določenemu tipu kože.

Osnovna nega kože na obrazu pa vključuje tudi redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, t.i. piling za obraz, ročno masažo obraza ter nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki skrbijo za naraven in zdrav videz kože. Čistilna nega kože je še posebej primerna za kožo, ki jo pestijo akne, ogrci ali povečano delovanje žlez lojnic.


Nega kože na obrazu - piling za obraz, ročna masaža in maska za obraz

Piling za obraz izboljša videz kože, saj s tem, ko odstranimo odmrle kožne celice, naredimo prosto pot svežim kožnim celicam. Te dobijo tudi več kisika, zato se poveča prekrvavljenost. Koža na obrazu je tako bolj sveža in zdrava, kot taka pa lažje absorbira vlago in nujno potrebne antioksidante. Piling za obraz je glede na snov, ki odstranjuje odmrle celice, lahko kemični, encimski ali mehanski. Pri kemičnem pilingu za odstranjevanje odmrlih kožnih celic uporabljamo kremo ali gel, ki vsebuje razpršene trde delce. Kemični piling deluje s pomočjo kislin, encimski pa s pomočjo encimov.

Nega kože

Nega kože na obrazu se po opravljenem pilingu nadaljuje z masažo obraza, ki jo zaključi negovalna maska za obraz. Maska za obraz kožo nahrani s hranljivimi vitamini, jo očisti in osveži.

Nega problematične kože - nega aknaste kože

V Hiši lepote Porenta so vam na voljo različne oblike nege kože: na voljo so klasična in kozmetična nega obraza z globinskim čiščenjem, pa tudi nega aknaste kože. Včasih je prevladovalo mnenje, da mozolji in akne nastanejo zaradi nepravilne prehrane ali zaradi umazane kože. Danes vemo, da so te težave posledica mastne kože, hormonskih dejavnikov in sprememb in nekaterih psiholoških dejavnikov, denimo stresa. Nega aknaste kože z globinskim čiščenjem zmanjšuje število mozoljev in infekcij ter preprečuje pojavljanje novih.

Povrnite svoji koži zdrav, sijoč in mladosten videz. Obiščite naš lepotni salon. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

Hiša lepote Porenta | Nega kože, piling za obraz, maska za obraz, nega aknaste kože - povezave do naše spletne strani: