Barvanje las - iz temne na svetlo, iz blond na rjavo ...


barvanje las iz blond na rjavoRazmišljate, da bi posvetlili svoje temne lase? Z izdelki za barvanje las iz temne na svetlo, ki jih lahko uporabljamo doma, lahko posvetlimo lase samo do določene stopnje. Agresivno barvanje las iz temne na svetlo, kot tudi iz blond na rjavo, bo povzročilo, da bodo vaši lasje postali metlasti, suhi, lomljivi, drastično se poveča tudi možnost alergij in drugih težav z lasmi in lasiščem. Zato je najbolje, če izbiramo barvo v tonu naše naravne barve. Če imamo rjave lase, lahko izberemo tudi temno rdečkast, mahagonijev, temno bakren ton, svetločokoladen, temno blond in tako dalje. Biti moramo približno v istem podtonu. Ne moremo pa izbrati svetlih ali zelo svetlih tonov, kerjih naravna barvane bo uspela prekiti.


Barvanje las tudi iz črne na blond?


Če želite blond barvo, vaša naravna barva las ne sme biti temnejša od svetlo rjave. Čeprav je barvanje las iz črne na blond možno, strokovnjaki tega ne priporočajo, saj bi bile za to potrebne agresivne in škodljive kemikalije. Umetne barve za lase nastanejo z mešanjem kemikalij, ki na las vplivajo tako, da spremenijo njegovo lastno barvo. Ob tem lasem odstranijo tudi zaščitni sloj beljakovin, ki skrbi, da so naši lasje zdravi in sijoči.
Barvanje las iz temne na svetlo, še zlasti na blond, je precej zahtevno opravilo, ki ga je najbolj prepustiti frizerju. Enako velja tudi za barvanje las iz blond na rjavo.

POSKRBIMO TUDI ZA MANIKURO


Profesionalno barvanje las v Hiši lepote Porenta


Barvanje las iz temne na svetlo, kot tudi iz blond na rjavo bo v Hiši lepote Porenta izvedeno profesionalno in brez spodrsljajev.Nudimo tudi izjemno modno barvanje lasombre cena barvanja las iz temne na svetlo, kot tudi iz blond na rjavo, je resnično ugodna, pri delu pa uporabljamo le najkakovostnejše produkte oziroma barve. Večinoma so to barve Revlon terbarve brez amonijaka znamke NAYO in Coloring Green. Gre za izjemno kakovostne barve, ki jih cenijo tudi svetovno znani frizerski mojstri. Uporaba preverjeno kakovostnih barv je vsekakor osnova za to, da preprečimo poškodbo las med barvanjem. Preberite več na naši spletni strani: http://www.hisalepoteporenta.si/barvanje-las

barvanje las iz temne na svetlo