Videonadzor zagotavlja varnost in kontrolo nad objektom

Včasih je bil videonadzor objektov bolj izjema kot pravilo, danes pa nas kamere za nadzor spremljajo tako rekoč na vsakem koraku. Če se človek vpraša, zakaj je tako, je odgovor kot na dlani: ker gre za izjemno učinkovit sistem video nadzora nad objektom in s tem varovanja tako objekta kot predmetov in ljudi v njem. Zakaj bi sicer imela videonadzor mnoga velika poslopja, pa naj gre za poslovne ali stanovanjske objekte? Preprosto: ker je videonadzor odlična zaščita pred vlomi, obenem pa nudi kontrolo pristopa in nadzor delovnih procesov, ki to zahtevajo. V podjetju Mobicom vam nudimo tudi brezžični video nadzor, kar predstavlja vrhunec tehnologije na področju nadzorovanja objektov.

Videonadzorni sistem

Izbor sistema za videonadzor

V podjetju Mobicom poleg prodaje nudimo tudi pomoč in svetovanje pri izboru celotnega nadzornega sistema. Pomagali vam bomo izbrati prave kamere za nadzor, naredili načrt postavitve in vam celoten sistem za videonadzor tudi vgradili. Izbirate lahko med nočnimi in nočno-dnevnimi kamerami, namestimo vam lahko brezžični video nadzor, snemalnike itd. Videonadzor je lahko tudi del tako imenovane pametne napeljave, ki vam resnično omogoča kompletni video nadzor celotne stanovanjske ali poslovne zgradbe. Tako s pomočjo sodobne tehnologije in z minimalnimi stroški zlahka zaščitite svoje premoženje in brez skrbi zapustite poslopje.

Opozorilo, da imate kamere za nadzor

video kamere za nadzor domaČe ste se odločili za videonadzor, najbrž veste tudi, da je o tem treba obvestiti vse, ki v objekt vstopajo. Opozorilo, da izvajate običajni ali brezžični video nadzor morate po zakonu namestiti na vidno mesto. Na njem mora biti navedena tudi telefonska številka odgovorne osebe, ki lahko poda dodatna pojasnila, na primer o tem, kako se videonadzor izvaja in kako dolgo se shranjujejo posnetki. Po naših izkušnjah uporabniki taka opozorila z veseljem izobesijo, saj se pogosto izkaže, da že sam napis, da se izvaja videonadzor, prepreči marsikatero nezaželeno dejanje. S kakovostnim protivlomnim sistemom in sistemom za videonadzor boste svoji hiši zagotovili popolno varnost.