Video kamere za brezžični nadzor - vsi odgovori


Pred nakupom video kamere se je potrebno vprašati, kaj želimo z njim doseči. Na trgu namreč poznamo obilico različnih brezžičnihvideo nadzornih kompletov, ki imajo vsak svoje prednosti in slabosti. Poleg izbire primernega objektiva je bistvenega pomena tudi postavitev kamere v prostoru. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj značilnosti različnih video nadzorov preko interneta in drugih nadzornih sistemov, ki v vašem domu ali poslovnem objektu poskrbijo za popolno varnost in neprestan nadzor. Hkrati pa vam želimo predstaviti tudi nekatera najbolj pogosta vprašanja, ki jih v podjetju Mobicom prejemamo v zvezi z nakupom skritih kamer.

Pogosta vprašanja: Ali obstajajo video kamere za brezžični nadzor?


Eno izmed najbolj pogostih vprašanj, ki jih prejemamo ponudniki video nadzornih kompletov se navezuje na brezžični nadzor. Čeprav video kamere za brezžični nadzor že prestajajo zadnje faze testiranja, jih zaenkrat zaradi nezanesljivosti še ne ponujamo. Vsekakor pa gre pričakovati, da bodo zaradi rapidnega razvoja tehnologije tovrstne video kamere, ki omogočajo brezžični nadzor na trgu kaj kmalu. Zaenkrat pa je na voljo obilica alternativ, ki zagotavljajo tako natančne posnetke kot tudi dolg čas arhiviranja. Pri IP tehnologiji je natančnost posnetkov tako močno napredovala, da je omogoča tudi razpoznavnost manjših detajlov in obraza. Visoko resolucijske kamere v kombinaciji z IR reflektorji omogočajo tudi dobro vidljivost ponoči.

brezžični video nadzorbrezžični videonadzorni kompleti

Kako zahtevna je uporaba video kamer za nadzor preko interneta?


Kljub temu da se naprave kot so IR kamere, naprave za video nadzor preko interneta in podobno slišijo precej komplicirano, so v resnici enostavne za uporabo. Glavni meniji so pregledni, v slovenskem jeziku in ne potrebujejo nikakršnega predznanja ali izkušenj. Če vas skrbi morebitna zahtevnost uporabe nadzornih sistemov ali cenah video domofonov se lahko pred nakupom posvetujete z enim izmed naših strokovnjakov, ki vam bodo z veseljem nudili vse potrebne informacije.