Senzorji in kamere za video nadzor za boljšo varnost

 

Senzorji alarmnega sistema nam omogočajo zaznavo spremembe, ki sproži alarm in so v varnostnem sistemu vašega doma ali poslovnega objekta zelo pomembni. Senzorji in kamere za video nadzor vam omogočijo, da spremljate vse premike okrog vaših nepremičnin, s čimer lahko preprečite vdore v vašo posest in si zagotovite varnost. Podjetje Mobicom vam nudi številne protivlomne in protipožarne sisteme, video nadzor, ir kamere, ter kontrole pristopa.

 

Kamere za video nadzor in ir kamere so lahko odločilne

 

Senzorji gibanjaČe imate v svoje poslovne ali zasebne prostore vgrajene alarmne naprave za dom pa se še vedno ne počutite zadosti varne, so vam na voljo še kamere za video nadzor in ir kamere s senzorji za premikajoče subjekte. Pri podjetju Mobicom zastopamo več različnih proizvajalcev, kar nam omogoča izvedbo tako zunanje kot notranje zaščite. To so DSC, OPTEX, ATSUMI in druge kakovostne blagovne znamke. DSC je podjetje, ki že 30 let proizvaja in razvija vrhunske protivlomne sisteme, slovi pa kot zanesljivo in najbolj priznano ime na področju protivlomnih alarmnih sistemov. Pomembno je, da so senzorji, kamere za video nadzor in ostala varnostna oprema vrisani v arhitekturni načrt projekta že pred samo izvedbo del pri novi stavbi, saj tako prihranite ogromno stedstev in slabe volje. Zato željo po protivlomnem sistemu povejte že arhitektu, ki načrtuje vašo stavbo, on pa bo informacije nato posredoval projektantom elektro inštalacij, ki jih bodo zarisali v projekt elektro inštalacij.

 

Ir kamere zaznajo gibanje s senzorji

 

Infrardeče kamere so lahko uporabljene na več načinov, v vseh primerih pa zaznavajo gibanje in signal posredujejo alarmni centrali, ki ga obdela in sproži akcijo. Na voljo vam je notranji ali zunanji detektor gibanja, senzor loma stekla, požarni senzor, magnetni kontakt in bariere, ki potencialnemu vlomilcu kot ovire otežijo pot do notranjosti. Ir kamere namestite na pozicije, ki so najbolj ustrezne, kar ugotovite glede na naslednje dejavnike:

  • Senzorji gibanja morajo biti locirani stran od naprav, ki oddajajo elektromagnetno delovanje,
  • Ne smejo biti usmerjeni v smeri klimatskih naprav, grelcev, zaves, oken,
  • Naj ne bodo usmerjeni v premikajoče objekte, ki bi lahko sprožili lažni alarm,
  • Naj imajo čim bolj odprto polje pokritja,
  • Višina montaže za optimalno delovanje je običajno na višini 1,80 in 2,30 metra,
  • Ne vgrajujte jih vlažne prostore (kopalnica, pralnica, ... ).

 

Mobicom | Senzorji so lahko vaša rešitev protivlomnega sistema – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Borovec 23
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 561 01 50
Seznam fraz
Senzorji, kamere za video nadzor, ir kamere, Alarmne naprave za dom, zunanji detektor gibanja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA