Prodaja mini skritih kamer za video nadzor


Video-nadzorni sistemi s pomočjo skritih kamer postajajo vse bolj pomembni tako za posameznike in družine kot tudi podjetja vseh velikosti. Mini skrite kamere omogočajo podjetjem neposreden in konstanten nadzor nad delovnim procesom, ki bi sicer zahteval precej bolj težavno fizično prisotnost nadzorne osebe. To pa ni edina možna in učinkovita uporaba videokamer. Slednje so namreč kot nadgradnja protivlomnega sistema vse bolj pogosto prisotne tudi v stanovanjskih objektih.

PROTI POŽARNI SISTEMI

Poskrbite za varnost vašega doma in premoženj s skritimi kamerami


Varnostne video kamere lahko v osnovi razlikujemo glede na njihovo:

  • Obliko (klasična, dome, bullet)
  • Tehnologijo oz. način delovanja (analogna kamera , IP megapixel kamera, HD CVI)
  • Čas in prostor delovanja, npr. dnevne/nočne ter zunanje/notranje videokamere.

Izbira večjih ali mini skritih kamer je odvisna od potreb posameznega kupca. Prav zato se je pred nakupom smotrno posvetovati s strokovnjaki. Pri Mobicom vam poleg osebnega svetovanja o najboljši izbiri nudimo tudi izjemno ponudbo kakovostnih skritih kamer vrhunskih proizvajalcev. S prodajo video-nadzornih kamer se ukvarjamo že dve desetletji, v tem času pa smo prodali že več kot 10.000 kamer in več kot 120.000 alarmnih senzorjev.http://www.mobicom.si/akcije

mini skrite kamereskrite kamere


Pomoč pri nakupu mini skritih kamer - enostavno in pregledno


Nakup video kamere ali celotnega sistema proti vlomu ni lahka naloga. Potrebno je preučiti več različnih dejavnikov, se osredotočiti na cenovni okvir in dobro preveriti, kaj je tisto, kar v resnici potrebujemo. Vaše želje in potrebe po mini skritih kamerah nam lahko sporočite preko elektronske pošte na info@mobicom.si. Naši strokovnjaki bodo z vami sodelovali od začetka in poskrbeli, da bo vse od izbire ustrezne opreme kot tudi montaže, tehnične pomoči ali servisa vse potekalo jasno in hitro.

PREVERITE TUDI ALARMNE NAPRAVE

Obiščite našo spletno stran ali nas pokličite na telefonsko številko 01 561-01-50 in si zagotovite maksimalno varnost še danes!